Foto Zimbabves parlamenta priekšsēdētājs noliek ziedus pie Brīvības pieminekļa

TVNET/LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa un Zimbabves parlamenta priekšsēdētājs Džeikobs Frānsiss Nzvidamilimo Mudenda (Jacob Francis Nzwidamilimo Mudenda) piedalās ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa.
Saeimas priekšsēdētāja Daiga Mieriņa un Zimbabves parlamenta priekšsēdētājs Džeikobs Frānsiss Nzvidamilimo Mudenda (Jacob Francis Nzwidamilimo Mudenda) piedalās ziedu nolikšanas ceremonijā pie Brīvības pieminekļa. Foto: Paula Čurkste/LETA

No trešdienas, 6. marta, līdz 8.martam vizītē Latvijā uzturas Zimbabves parlamenta priekšsēdētājs Džeikobs Frānsiss Nzvidamilimo Mudenda, informē Saeimas Preses dienests.

Trešdien, 6.martā, Mudenda parlamentā tikās ar Saeimas priekšsēdētāju Daigu Mieriņu (ZZS), un pēc tikšanās notika kopīgs preses brīfings. Tāpat Mieriņa kopā ar Zimbabves parlamenta priekšsēdētāju nolika ziedus pie Brīvības pieminekļa.

Mudenda tiksies arī ar Saeimas sekretāru Edvardu Smiltēnu (AS), kā arī Saeimas Tautsaimniecības, agrārās, vides un reģionālās politikas komisijas priekšsēdētāju Skaidrīti Ābramu (P) un komisijas deputātiem.

Viesojoties Latvijā, Zimbabves parlamenta priekšsēdētājam plānota tikšanās arī ar Valsts prezidentu Edgaru Rinkēviču un klimata un enerģētikas ministru Kasparu Melni (ZZS).

Zimbabves parlamenta priekšsēdētājs apmeklēs Latvijas Okupācijas muzeju un Rīgas Tehnisko universitāti.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu