Aukstums šorīt kavē 5. tramvaja maršruta kustību (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

"Rīgas satiksme" vietnē "X" ziņo, ka ceturtdienas rītā 5. maršruta tramvaji kursē lēnāk. Iemesls tam ir zemā gaisa temperatūra, kuras ietekmē ir apsarmojuši kontakttīkli. 

"Zemās gaisa temperatūras ietekmē ir apsarmojuši kontakttīkli. Vairāku maršrutu trolejbusi un 5. maršruta tramvaji kursē lēnāk - ir izveidojušās nobīdes no plānotā kustības grafika," vietnē "X" no rīta ziņo uzņēmums. "Mūsu atbildīgie speciālisti jau strādā, lai palīdzētu transporlīdzekļiem kursēt ierastā grafikā!"

"Atvainojamies mūsu pasažieriem par situāciju, kas izveidojusies apsarmojušā kontakttīkla dēļ. Aicinām braucienam ar trolejbusiem un 5. tramvaju ierēķināt papildu laiku. Lai arī mūsu speciālisti jau strādā, situācija uzlabosies arī iesilstot gaisa temperatūrai dienas laikā!" teikts paziņojumā. 

Kā liecina iedzīvotāju ieraksti vietnē "X", šorīt traucēta bija arī 11. tramvaja satiksme. 

Kā ziņots, agrā ceturtdienas rītā Latvijas lielākajā daļā gaisa temperatūra pazeminājusies līdz -5..-9 grādiem, liecina dati no meteoroloģisko novērojumu stacijām.

Rīgā agrā rītā skaidrs laiks, pūš lēns ziemeļrietumu vējš, gaisa temperatūra no nulle grādiem jūras krastā līdz -6 grādiem vietām piepilsētā, arī Rīgas lidostā termometra stabiņš noslīdējis līdz -6 grādiem.

Rīgā dienas gaitā gaidāms mainīgs mākoņu daudzums, bez nokrišņiem un ar lēnu līdz mērenu ziemeļu, ziemeļrietumu vēju. Maksimālā gaisa temperatūra no +1 grāda Rīgas līča krastā līdz +4 grādiem pilsētas dienvidos.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu