Noskaties Patiesi un sirdssilti! "Instagram" dzīlēs ar... Kristīni Garklāvu

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Pauls Zvirbulis

Sestajā TVNET raidījuma "Instagram" dzīlēs ar..." epizodē šoreiz par piecām Instagram publicētām bildēm mums pastāstīs TV personība, dabas mīļotāja, aktīviste un vienkārši "saules smaida" īpašniece Kristīne Garklāva. Satikt Kristīni vienmēr ir prieks, taču šoreiz, "ienirstot Instagram dzīlēs", tās man šķita ne tikai sirdssiltas un mīļas, bet arī gana emocionāli aizkustinošas. Tieši tādas, kāda ir Kristīne!

Skaties video un uzzini par pieciem + 1 (mūsu izvēlēto) Kristīnes Garklāvas Instagram foto, aiz kuriem slēpjas emocionāli un jautri piedzīvojumi!

Tāpat uzzināsi:

  • Kā tapa ideja par raidījumu "Ārpus zonas: polārais loks"?
  • Kāds ir foto, kura "fokuss" Kristīnei sagādāja visvairāk satraukuma? Un kas ir viens no lielākajiem brīnumiem, ko Kristīne dzīvē redzējusi?
  • Kā Kristīne uzvarēja nāves bailes, kāpjot ferratā?
  • Kas dzīvē liek Kristīnes sejai iekrāsoties biešu sarkanā krāsā?
  • Kāpēc viņa nekad Instagram bildēs neatklāj savu dēlu sejas?
  • Kad Kristīne zaudēja nevainību ar I.......?
  • Kāpēc, esot kopā ar Kristīni, Renārs Kaupers staigā uz rokām?

Statistika: 1583 posti un 71,9 K sekotāju; 1328 seko pati.

"Instagram" misija: tā ir dienasgrāmata – refleksija par piedzīvoto; mans stāsts gadu garumā.

Statuss: atkarība nav – ir savi klusuma brīži arī mēnešiem ilgi.

Spogulis vai Aizspogulija: nav katru dvēseles kripatiņu atklājošs, bet posti ir patiesi un no dzīves.

Zaudēja "Instagram" nevainību: pirms 12 gadiem – 2012. gada 10.04.

Uzņem selfijus: simtiem, pirms ieliek vienu! Te Instagram tomēr diktē noteikumus Kristīnei!

Pirmā bilde: sunītis Brālītis. 

Paldies Instagram: paldies par cilvēkiem! 

Runājot ar Kristīni par viņas Instagram kontu un mūsu emocijām, viņa secina: "Tas, kā mēs ietekmējam cits citu sociālajā vidē, ir nepietiekami novērtēts mūsu laikos. Mēs pat par to neaizdomājamies, kā viena cilvēka viens ieraksts, viens vārds, viens komentārs var ietekmēt otra cilvēka dzīvi. Tas ir kā taureņa efekts!"

Vai šis taureņa efekts satrauc arī viņu pašu, kad nonākam sarunā līdz sekotāju skaitam, kas ir 71 900? Kristīne mazliet padomā un man atbild: "Es par sekotājiem it kā daudz nedomāju. Man tas nav svarīgi - audzēt sekotājus. Bet man tas šķiet ļoti forši, kad ir kādas lietas, ko vēlos pateikt plašākam cilvēku pulkam un lai vairāki to sadzirdētu. Piemēram, par karu, dabas aizsardzību, kādu netaisnību... Tādos brīžos es ļoti novērtēju šo ciparu."

Foto: Pauls Zvirbulis

Kristīne ir sabiedrībā ļoti iemīļota persona, par kuru cilvēki vēlas zināt vairāk un nenoliedz, ka ļoti iedvesmojas no viņas mīlestības pret dabu un dzīvi. Tomēr ir kāda maza nianse, kas paliek paslēpta. "Manuprāt, man kā publiskai personai ir atbildība stāstīt lietas cilvēkiem un būt atklātai. Un kā žurnāliste es zinu, ka tu nevari prasīt otram būt atklātam, ja pats neesi atklāts. Sarunās ar cilvēkiem man patīk viņus redzēt tādus, kādi viņi ir. Tāpēc es arī cenšos būt maksimāli atklāta - kāda es tur esmu, tāda esmu," par sava Instagram konta saturu stāsta Kristīne Garklāva. Tomēr ir kāda daļiņa, kas paliek apslēpta, – tie ir viņas dēli: "Ir kaut kāda maza daļiņa, ko es vēlos pasargāt mazajā zonā, kas ir mana zona. Pasargāt, ielikt būrītī un parūpēties par to. Turēt to cieši, cieši sev klāt un savā sirdī, ļaut tam dzīvot tajā pasaulē, bet ne tik daudz laist ārā. Jo pienāks laiks, kad laidīsies tie putniņi no ligzdas ārā."

Par ko Instagram pateikt paldies? "Daudz ko, man nepatīk, ka cilvēki bieži  izsaka nievas par Instagram. Es varu pateikt paldies par cilvēkiem. Cik bieži, kad man ir bijis pašapziņas kritums, esmu saņēmusi visskaistākās vēstules no nepazīstamiem cilvēkiem. Ļoti bieži kāds atraksta kaut ko tādu, kas iedod spēku vispār būt. Esmu bezgala pateicīga tiem cilvēkiem, kas man seko."

Paldies, jaukā Kristīne, par sirdssilto sarunu un to, ka esi tieši tāda, kāda tu esi! Paliec cilvēks cilvēku vidū un draugs ar lielo burtu mūsu Mātei dabai!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu