Rita Lasmane par senioriem: mīlas priekiem nododies vismaz vienu reizi nedēļā! (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: 1188.lv

Attiecību konsultante un lektore Rita Lasmane "STV Pirmā" raidījumā "Kad viņas satiekas" pauda viedokli, kāpēc sievietei ir svarīgi slavēt savu vīrieti. Tāpat Rita runā par senioru seksu. 

Viņa stāsta: "Strādāt jau strādā tas pats – tikai vairāk sausums makstī ir! Nevajadzētu gan ņemt tās lielās pauzes – vismaz reizi nedēļā ir vēlams, domājot par veco ļaužu seksu. Vīrietim jau arī dziest tie hormoni. Ja tu esi pensijā, tad tev ir brīvs laiks un tev arī nav tik daudz to raižu un domu!"

Ikreiz, kad mēs saviem vīriešiem sakām "priekš tam tev to vajag, kāpēc tu to un to", - tā ir kastrācija. Un, ja tas vīrietis tiek kastrēts ar vārdiem, tad kā jūs domājat, viņš gultā grib kaut ko darīt?

Viņa atbildēja uz jautājumu, kāpēc esot tā, ka izjūk ģimene un vīrietis aiziet pie citas sievietes - neatkarīgi no tā, vai pie jaunākas vai vecākas. Viņa gan piebilda, ka tas attiecas arī uz vīriešiem, un viņiem savām sievietēm regulāri jāizsaka komplimenti, lai tām nerastos vēlme iet pie citiem vīriešiem.

"Tāpēc, ka tās ir jaunas attiecības un viņa viņu visu laiku slavē. "Cik tu esi gudrs, cik tu esi vīrišķīgs, cik tu esi seksīgs, kā es tevi gribu." Bet viņš aiziet mājās, un sieva saka: "Tā, tas un tas nav izdarīts!" Viņa kastrē to vīrieti.

Kā runāt un atsākt intīmo tuvību pēc ilgākas pauzes, skaties video!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu