KNAB redzeslokā nonācis Rosļikova partijas izplatīts buklets (6)

CopyLinkedIn Draugiem X
Viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga" notiek politiskās partijas "Stabilitātei!" valdes priekšsēdētāja Alekseja Rosļikova gada ziņojums par paveiktajiem darbiem un turpmākajiem izaicinājumiem Eiropas Parlamenta vēlēšanās 2024. gadā un Pašvaldības vēlēšanās 2025. gadā.
Viesnīcā "Grand Hotel Kempinski Riga" notiek politiskās partijas "Stabilitātei!" valdes priekšsēdētāja Alekseja Rosļikova gada ziņojums par paveiktajiem darbiem un turpmākajiem izaicinājumiem Eiropas Parlamenta vēlēšanās 2024. gadā un Pašvaldības vēlēšanās 2025. gadā. Foto: Zane Bitere/LETA

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) redzeslokā nonācis partijas "Stabilitātei!" Daugavpilī izplatītais buklets par karu, piektdien vēsta Latvijas Televīzija (LTV).

Saeimas deputāts Aleksejs Rosļikovs ("Stabilitātei!) pauž atbalstu Latgales iedzīvotāju vēlmei "dzīvot mierā, nevis karā", akcentē LTV.

Tviterī publicētais buklets ir krievu valodā. To rotā Rosļikova bilde un vēstījums, kurš parakstīts ar vārdiem "Diplomātija, nevis karš!", norāda LTV.

Tekstā teikts, ka Rosļikovs iestājas par Latgales tiesībām uz mierīgu dzīvi, par šī reģiona cilvēku tiesībām uz brīvību.

"Mums nevajag karu, mēs gribam dzīvot. Katram ir tiesības aizstāvēt savu ģimeni, katram ir tiesības izvēlēties brīvību un drošību. Mūsu vairogs un aizsardzība - diplomātija, vārds un draudzība, " teikto tekstā atstāsta LTV.

KNAB sācis pārbaudi un norāda, ka saskaņā ar likumu aģitāciju var veikt tikai valsts valodā vai kādā no Eiropas Savienības valodām.

Komentāri (6)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu