Rīgas ostas teritorijā aizdegusies kravas automašīna ar cisternu

TVNET/Degpunktā/TV3.lv
CopyLinkedIn Draugiem X
Ugunsgrēks. Ilustratīvs foto
Ugunsgrēks. Ilustratīvs foto Foto: Shutterstock

Naktī uz pirmdienu Sarkandaugavas mikrorajonā, Rīgā, ostas teritorijā dega kravas automašīna ar cisternu, ziņo TV3 raidījums "Degpunktā".

Tvaika ielas iedzīvotāja Ruta nevarēja aizmigt un izlēma garās, garlaicīgās stundas pavadīt svaigā gaisā. Skats no seniores balkona ir vērsts uz ielas pusi, un, tā vietā, lai domās “skaitītu aitas”, Rutas meditācija ir vērot garāmbraucošos transportlīdzekļus.

Terapeitisko nodarbi iztraucēja sprādziens. Pēc tam sekoja smagnēji un smirdoši dūmi. Terminālī tiek apstrādāta un uzglabāta dažāda veida beramkrava un konteineri. Stāv arī vairāki darba transportlīdzekļi. Kurš tur varēja darboties nakts vidū un kāpēc kaut kas sāka degt, joprojām nodarbina Rutas prātu.

Nakts vidū bija aizdegusies kravas automašīna. Darbinieki paķēra ugunsdzēšamos aparātus un darīja, ko varēja, lai ierobežotu liesmas. Transportlīdzekļa tuvumā atradās pietiekami daudz viegli uzliesmojošu priekšmetu, un, ja uguns netraucēti izplestos, sekas terminālī izvērstos smagas. Cīnoties ar ugunsgrēku, viens no darbiniekiem pamatīgi apdedzinājās.

“Dzēšot liesmas pirms ugunsdzēsēju glābēju ierašanās, ugunsgrēkā cieta cilvēks, kurš nodots Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta darbiniekiem,” norāda VUGD pārstāve Viktorija Gribuste.

Kaimiņi apgalvo, ka vīrietis bija pie samaņas un sarunājās ar mediķiem, brīdī, kad viņu iecēla ārstu specializētajā transportlīdzeklī. Operatīvie dienesti apgalvo, ka degšana varētu būt sākusies vienā no riepām

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu