Aptaujājot sievietes (vecuma grupā no 25 līdz 51 gadam) izkristalizējās interesants vīriešu apakšveļas tops - mēs tagad zinām, kādās apakšbiksēs patiesībā daiļais dzimums vēlas redzēt savus vīriešus! Kurās, viņasprāt, visseksīgāk izskatās vīriešu dibens un kuras nudien latvietes iekārdina. Uzzinājām arī, kuras apakšbikses ir ar "kontracepcijas piešprici", kas, tāpat kā baltas teniszeķes sandalēs, uzreiz pasvītro vārdu "nebūs"! Daiļais dzimums aptaujā arī padalījās ar privāto pieredzi vīriešu apakšveļas pasaulē, kas atklāj, vai viņām ir svarīga "Calvin Klein" apakšbikšu maliņa, vai der arī ekonomiskais piegājiens, piemēram, "Lidl" apakšbikses. 

Pirmkārt jautājām: cik vispār svarīgi dāmām ir zināt, kādas apakšbikses nēsā vīrietis? Te viedokļi nedalījās - visas kā viens atbildēja: "Svarīgi", "Ļoti svarīgi", "Būtiski". Vairums arī daiļrunīgi paskaidroja šo viedokli. "Tas nav mazsvarīgi. Ar apakšbikšu gaumi ir tāpat kā ar mūzikas gaumi – pēc tās var ļoti daudz pateikt par cilvēku."

Un, protams, jau arī par seksu... "Ja ir runa par vīrieti, ar ko es saistos intīmos sakaros, tad ļoti svarīgi! Apakšveļai jābūt tīrai, smaržīgai un vēlams bez caurumiem, esmu novērojusi, ka ar pēdējo kritēriju gan kungi mēdz grēkot."

Kuras tad ir iekārojamākās vīriešu apakšbikses?

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X