Trešdienas horoskops: 3. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops trešdienai, 3. aprīlim. 

AUNS

Sekmīgs laiks karjerai un biznesam, kā arī peļņas palielināšanai. Varbūt bijusi kāda iecere, par kuras realizēšanu sen esi sapņojis? Patlaban ir īstais laiks notraukt tai putekļu kārtiņu un ķerties pie darba.

VĒRSIS

Tev ir augstas darba spējas, taču nevajadzētu nodarboties ar simts lietām vienlaikus – daļu pienākumu deleģē kolēģiem. Labāk vienu darbu paveikt lēnītēm un kārtīgi, nekā vairākus iesākt un atstāt pusratā.

DVĪŅI

Ieplāno darbus, kas tev šķiet ļoti svarīgi un virzies pretī iecerētajam. Ceļā var gadīties kāds skauģis, bet tad atceries to sakāmvārdu par karavānu, kas dodas tālāk. Tu zini, ko dari.

VĒZIS

Darbu gūzma un diena par īsu. Izvērtē, kas ir un kas nav lietderīgi. Ja pašam grūti – tuvi cilvēki palīdzēs izlemt, atbalstīs un arī izklaidēs, ja ieraudzīs tavā pierē rūpju rievas. Runā par to, kas uz sirds.

LAUVA

Dinamiska diena – pašam savi darbi darāmi, kāds vēlas, lai palīdzi, kāds taujā padomu. Atceries, ka pārāk labam būt nav labi. Vakarā pievērsies sportiskām aktivitātēm, kas noņem spriedzi.

JAUNAVA

Dažādi no tevis neatkarīgi apstākļi var sajaukt kārtis, un tādējādi noturēšanās līderpozīcijās darbā vai biznesā prasīs koncentrēšanos un prasmi atbrīvoties no stresa. Vēlams atrast kādu relaksējošu hobiju.

SVARI

Profesionālajā jomā izdosies tas, ko esi iecerējis. Nāc klajā ar jaunām idejām, bet, ja labāk patīk pašam būt kungam un noteicējam, tad strādā pie privātā biznesa projektiem.

SKORPIONS

Piemērots laiks, lai mācītos, vai dalītos zināšanās ar citiem. Iespējami interesanti piedāvājumi saistībā ar ārzemju tēmu. Visu izvērtē, bet nevajag atteikties tikai tāpēc, ka ērtāk būt ierastajā spēles laukumā.

STRĒLNIEKS

Var nākties risināt saimnieciskus jautājumus: kādam jāpadiskutē par nekustamā īpašuma nodokļa aprēķinu; varbūt komunālo pakalpojumu sniedzēji vēlas mainīt līgumu vai elektrības rēķins aplams. Būs ar ko nodarboties.

MEŽĀZIS

Darbā aktīva un radoša diena. Dzims jauni, pelnoši projekti. Profesionālie pienākumi prasīs koncentrēšanos un prasmi atbrīvoties no stresa. Nenes domas par darbu vai biznesu mājās.

ŪDENSVĪRS

Katra diena nes ko jaunu un jāspēj „ielēkt braucošā vilcienā”. Ieskaties kursu un semināru piedāvājumā, jo tehnoloģijas attīstās gaismas ātrumā. Prāts tev darbojas asi un ātri apgūsi to, kas nepieciešams.

ZIVIS

Laba diena darba sanāksmēm. Sarunas un pieredzes apmaiņa dos labumu cilvēkiem, kas vērsušies pie tevis un pašam arī. Nekautrējies runāt par algas pielikumu vai peļņas sadali.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu