Halle Berija par seksu un perimenopauzi: Man bija sajūta, ka manī ir žiletes

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: EPA/Scanpix

Kā publiski atklāj oskarotā aktrise Halle Berija, viņa sev bija ieskaidrojusi, ka varētu "izlaist" perimenopauzi (izteiktas hormonālas svārstības pirms menopauzes), jo nosolījās ēst veselīgi un aktīvi sportot. Taču sekss ar mīļoto viņai bija kā modinātājzvans - tev sākusies perimenopauze! To visu viņa ēterā izstāstīja ASV pirmajai lēdijai Džilai Baidenai.

Halle Berija nebaidās runāt par menopauzi — vēl vairāk, vēlas, lai Holivuda ieklausās.

Aktrise un pirmā lēdija Džila Baidena raidījumā "Nesaprātīgu sarunu diena" sarunājās par tēmām, kādas parasti neaktualizē slavenības. Un šoreiz stāsts bija par sievieti un menopauzi. 

"Pirmkārt, mans ego man reiz teica, ka es izlaidīšu [menopauzi]," raidījumā sacīja Berija. "Es esmu lieliskā formā. Esmu vesela... Tas liek domāt - ak, es varu tikt galā ar menopauzi. Es ēdīšu pareizi, vingrošu, un tā mani nepiemeklēs. Bet es tajā laikā biju tik neizglītota. Kaut es zinātu toreiz to, ko zinu tagad."

Foto: AP/Scanpix

Kā izrādās, tieši intīms brīdis ar draugu van Hantu lika viņai saprast, ka viņai ir sākusies perimenopauze.

 "54 gadu vecumā es beidzot atrodu savu vīrieti. Par perimenopauzi es nedomāju, jo es to nevēlos. Atceraties? Tātad mēs nodarbojamies ar seksu, un viss ir lieliski," turpina Halle Berija.

"Es nezināju, ka viņa to stāstīs," Baidena iestarpina, izraisot skatītājos smieklus. "Mēs nerunājam tagad par manu pieredzi!"

Foto: AP/Scanpix

"Tātad jebkurā gadījumā man bija lielisks sekss," Berija turpināja. "Es pamostos no rīta, eju uz vannas istabu, un uzminiet, ko? Man šķiet, ka manā makstī ir žiletes."

Baidena iejaucās: "Mana meita ir šeit auditorijā."

"Tas bija briesmīgi," sacīja Berija. Aktrise nekavējoties devās pie sava ginekologa, kas viņu vēl vairāk samulsināja par notiekošo, nosaucot šo situāciju par herpes vīrusu, kas radies no jaunām dzimumattiecībām. Tomēr viss beigās pēc analīzēm bijis savādāk.

"Nevienam no mums nebija herpes," sacīja Berija. "Pēc fakta es sapratu, ka šī sajūta ir perimenopauzes simptoms."

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu