Ceturtdienas horoskops: 4. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unplash

Horoskops ceturtdienai, 4. aprīlim. 

AUNS

Šodien var atvērties jauni ceļi karjerā un līdz ar to arī labākas peļņas iespējas. Radīsies interesantas idejas, kas tiks novērtētas. Veiksmīga sadarbības veidošana un interesantas tikšanās.

VĒRSIS

Prātosi par globālām tēmām un, par to, kā vari palīdzēt tiem, kam šobrīd grūti klājas. Ja ir iespējas, ziedo savu artavu labdarībai. Vakarā jauka tikšanās ar interesantiem cilvēkiem.

DVĪŅI

Darbā vai biznesā nākties pieņemt būtiskus lēmumus un būs ātri jāreaģē uz situācijām. Sadarbojies ar tiem, kas saprot tavas ieceres no pus vārda. Gari stāstīt un kaut ko pierādīt nebūs laika.

VĒZIS

Ja apspriežami svarīgi jautājumi, runā tikai tad, kad emocijas rimušas, un domas galvā sakārtojušās. Neuzņemies pārāk daudz darbu un necenties atrisināt visas iespējamās problēmas.

LAUVA

Profesionālajos pienākumos būsi pirmais darītājs un cilvēki tev sekos. Daudzi atbalstīs tavas idejas un varbūt arī iegūsi jaunus sadarbības partnerus, kas vēlāk kļūst par draugiem.

JAUNAVA

Nesteidzīga diena – bez īpašiem kāpumiem vai kritumiem. Arī garastāvoklis tāds apcerīgs. Ik pa brīdim gribēsies pabūt vienatnē, padomāt. Palūkojies apkārt un ieraudzīsi daudz izaugsmes iespēju.

SVARI

Ar tavu palīdzību tiks atrisinātas dažādas saspringtas situācijas darbā vai biznesā. Sākotnēji iespējami strīdi un neauglīgas diskusijas, kas jāievirza racionālās sliedēs. Kas jādara, tas jādara, tikai nerīkojies emociju iespaidā.

SKORPIONS

Labs laiks, lai ieliktu pamatus jauniem, auglīgiem projektiem un iecerēm. Meklē domubiedrus un sponsorus. Panākumi, atzinība un ienākumu palielināšana. Jutīsi, ka enerģija mutuļo.

STRĒLNIEKS

Visi ceļi vaļā! Tikai jāizvēlas īstais. Ko nevarēsi izdomāt ar prātu, to priekšā pateiks intuīcija. Iespējams, nonāksi pie secinājuma: kādā jomā pārāk maz zināšanu. Mācīties nekad nav par vēlu.

MEŽĀZIS

Prāts nemierīgs. Domas pie globālām tēmām un tādas kā bažas par stabilitāti. Pārdzīvosi par to, kas notiek darbā, kaut arī varbūt nekas traks nenotiek. Pievakarē kārtīgi izstaigājies. Tas līdzsvaro.

ŪDENSVĪRS

Izvērtē finanses. Iespējams, ka tu dari vairāk par to, kas iekrīt bankas kontā. Pienākumu sadalījumam jābūt samērīgam ar ieguldīto laiku, spēku, enerģiju un, protams, ar atalgojumu. Apspried darbā šo tēmu.

ZIVIS

Laba diena lietišķo kontaktu veidošanai un darbības paplašināšanai. Tikai sarunām par naudu patlaban nav tas labākais laiks, mazliet jānogaida. Šobrīd papildus pienākumus neuzņemies.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu