Medvedevs ierosina maksāt prēmijas par Ukrainā nogalinātajiem NATO kareivjiem, lai gan tādu Ukrainā nav (18)

TVNET
Papildināts 13:21, 5. aprīlis, 2024
CopyLinkedIn Draugiem X
Krievijas diktators Vladimirs Putins un Krievijas galvenais "kodolfašists" Dmitrijs Medvedevs
Krievijas diktators Vladimirs Putins un Krievijas galvenais "kodolfašists" Dmitrijs Medvedevs Foto: AFP/SCANPIX

Krievijas eksprezidents un pašreizējais Drošības padomes vadītāja vietnieks Dmitrijs Medvedevs, kurš regulāri nāk klajā dažādiem agresīviem un apokaliptiskiem paziņojumiem, šoreiz ierosinājis, ka Krievijai vajadzētu izmaksāt prēmijas par NATO kareivjiem, ko Krievijas armija nogalina Ukrainā.

Nav gan saprotams, kāpēc Medvedevs nolēmis, ka Ukrainā būtu sastopami NATO karavīri.

“Gūstā neņemt! Par katru nogalināto, uzspridzināto vai sadedzināto natovieti jādod maksimālā prēmija. Līķus viņiem arī neatdot. Lai tuvinieki cieš,” savā profilā sociālajā tīklā VK raksta Medvedevs, šādi komentējot ziņas par NATO misijas veidošanu Ukrainā.

Nesen Polijas ārlietu ministrs Radoslavs Sikorskis paziņoja, ka Ukrainā tiks veidota NATO misija. Viņš gan uzsvēra, ka tas nenozīmējot, ka NATO kareivji obligāti iesaistīsies karā.

Jāatgādina, ka viena no Medvedeva iecienītākajām nodarbēm ir publisku draudu izteikšana.

Medvedevs regulāri draud gan tāpat, gan ar kodolieročiem kā Ukrainai, tā arī  Rietumiem kopumā, gan atsevišķām rietumvalstīm, gan atsevišķu valstu amatpersonām.

Kopš Krievijas pilna apjoma iebrukuma Ukrainā pirms diviem gadiem Medvedevs ar kodolieročiem draudējis jau vairāk nekā 50 reizes.

Komentāri (18)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu