Video Netālu no Garkalnes avarējis kravas auto; viens cilvēks gājis bojā (1)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānšāviņš

Pirms Garkalnes, virzienā no Rīgas uz Siguldu, piektdienas pēcpusdienā avarējusi kravas automašīna ar kravu, liecina vietnes "Sadursme" publicētā informācija sociālajā tīklā "Instagram".

Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas šodien, 5. aprīlī, Ropažu novadā, Garkalnes pagastā, uz autoceļa A2 Rīga-Sigulda-Igaunijas robeža (Veclaicene), 9.km no ceļa braucamās daļas nobrauca kravas automašīna un apgāzās. Negadījuma vietā no kravas automašīnas izbira krava.

Ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja viena persona. Satiksme notikuma vietā ir apgrūtināta.

Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Jau vēstīts, ka aizvadītajā diennaktī Valsts policija uz Latvijas ceļiem apturējusi desmit autovadītājus alkohola reibumā un vienu - narkotisko vielu ietekmē, liecina VP apkopotā informācija.

Astoņi no pieķertajiem dzērājšoferiem bijuši stiprā reibumā - alkohola koncentrācija viņu organismā pārsniegusi 1,5 promiles, par ko ir paredzēta kriminālatbildība un papildus sodam tiek konfiscēta arī automašīna, ja tā pieder pārkāpējam. Ja spēkrats pašam dzērājšoferim nepieder, tad no viņa papildus sodam piedzen naudas summu, kas var sasniegt vadītā transportlīdzekļa tirgus vērtību.

Četri dzērājšoferi un viens narkotiskās vielas lietojušais autovadītājs apturēts Rīgas reģionā, bet pa diviem dzērājšoferiem pieķerti uz ceļiem Latgalē, Vidzemē un Zemgalē.

Diennakts laikā VP ceļu satiksmes jomā kopumā fiksējusi 514 administratīvos pārkāpumus, tostarp konstatēti 199 atļautā braukšanas ātruma pārkāpumi un pieķerts viens agresīvs braucējs, liecina policijas apkopotie dati.

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu