Velsas princeses ģimenei finansiālas problēmas ar lielu parādu

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP/SCANPIX

Velsas princeses Ketrīnas Midltones māte Kerola un tēvs Maikls uzkrājuši milzīgu parādu, ko nespēj atmaksāt, vēsta ASV izklaides portāls "US Weekly". 

Lielbritānijas izdevums "The Times" ziņo, ka Midltones vecāki nespēj nosegt viņiem piederošā uzņēmuma "The Party Pieces Company" maksātnespējas izmaksas 260 000 sterliņu mārciņu (303 108 eiro) apmērā.

Šo faktu apstiprinājusi arī firma, kas pārrauga kompānijas maksātnespējas procesu.

1987. gadā dibinātais uzņēmums "The Party Pieces Company" maksātnespējas procesu sāka pērnā gada jūnijā, kreditoriem paliekot parādā vairāk nekā 2,6 miljonus mārciņu (3 miljonus eiro). 

Avoti izdevumam gan norāda, ka Kerola dara visu, lai Ketrīnu neapgrūtinātu ar savām problēmām. "Kerola izmisīgi cenšas panākt to, lai Ketrīna koncentrētos uz atveseļošanos. Šis ģimenei ir smags brīdis, taču viņi saviem bērniem neprasa palīdzību un nevēlas, lai viņi uztrauktos."

"Ketrīnai ar vecākiem ir ļoti tuvas attiecības, taču par biznesa aktualitātēm viņi nerunā, jo viņai ir jākoncentrējas uz savu veselību," uzsver avots. 

Jau vēstīts, ka pasauli šokēja ziņas par Velsas princeses pazušanas patieso iemeslu, kas izrādījās diagnoze vēzis. Keitas cīņa ar vēzi ir sākusies, un viņa ir apņēmusies uzvarēt: "Es jūtos labi un ar katru dienu kļūstu stiprāka."

Topošā karaliene video arī paziņoja, ka viņa iziet "preventīvu" ķīmijterapiju. "Analīzēs pēc vēdera operācijas tika atklāts vēzis. Tāpēc ārsti ieteica man iziet preventīvās ķīmijterapijas kursu, un šobrīd esmu šīs ārstēšanās sākuma stadijā," sacīja princese.

Vairāki karaliskās ģimenes eksperti publiski pauda nosodījumu konspirācijas teorijām, kas saistībā ar princeses pazušanu valdīja gan medijos, gan sociālajos tīklos.

Tūkstošiem cilvēku bija piedalījušies spekulācijās par Keitas labklājību.

Bijušais pils padomnieks Pedijs Harversons, kurš iepriekš bija karaļa Čārlza III un prinča Viljama oficiālais pārstāvis, "BBC One's Sunday" šīs spekulācijas nosauca par "sliktāko ko jebkad ir redzējis, kas ir vērsts pret karaļnamu".

"Manuprāt, tā ir necilvēcība, kā sociālie mediji ir likuši cilvēkiem publiski apspriest ļoti personiskas lietas."

Sākot cīņu ar slimību, Velsas princesei vissvarīgākās šobrīd ir rūpes par savu ģimeni. Kā viņa minēja video, visgrūtākais uzdevums bija šo baiso ziņu atklāt saviem trim bērniem. Ļoti emocionālā videouzrunā Keita stāsta, ka viņa vēlējusies diagnozi paturēt noslēpumā, kamēr par to nav informēti bērni. Bija vajadzīgs laiks, lai princim Džordžam, princesei Šarlotei un princim Luisam to atklātu vispareizākajā veidā, lai apliecinātu, ka ar mammu viss būs kārtībā.

Foto: SIPA/Scanpix

Princis Viljams visu šo laiku ir bijis Ketrīnas stiprais balsts, kas sniedzis mierinājumu un iedrošinājumu, kopš diagnozes noteikšanas pirmās dienas. Keitai līdzās ir arī viņas vecāki Kerola un Maikls, kā arī brāļi un māsas Pipa un Džeimss, kuri sniedz atbalstu šajā grūtajā dzīves periodā.

Karalis Čārlzs III arī ir publiski komentējis savas vedeklas drosmi un sazinās ar princesi ik dienu. Savukārt Saseksas hercogi Harijs un Megana ir novēlējuši viņai ātru atveseļošanos.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu