2 metri un 8 centimetri: sieviete ar garākajām kājām pasaulē (1)

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: maci.currin/Instagram

Garas kājas ir daudzu sieviešu sapnis – bet, ar kādām kājām piedzimi, ar tādām jāstaigā. Tomēr ne vienmēr garas kājas ir sapņu piepildījums. Sieviete, kurai jau četrus gadus pieder Ginesa rekords par pasaulē garākajām kājām, nemaz tik laimīga nejūtas, raksta portāls "LadBible". 

21 gadu vecā Mači Kurina dzīvo Ostinā, Teksasā. Jaunā sieviete ir 2 metrus un 8 centimetrus gara, un viņai ir garākās kājas pasaulē: viena kāja ir 135,3 cm gara, otra 134,1 cm gara.

Foto: maci.currin/Instagram

Nav tā vieglākā dzīve jaunai sievietei. Savā "TikTok" kontā Mači Kurina stāsta gan par dzīves izaicinājumiem, gan par priekšrocībām, esot tik garkājainai. Kādā video viņa joko: neesiet ļauni pret mani, citādi es jūs samīšu!

"Es saņemu daudz pretrunīgu reakciju, bet tas ir sagaidāms," Mači saka.

"Ja kāds man ienīst, viņš ienīst, jo nesaprot. Mani saukuši par varoni no šausmu filmām.

Kopš pirmsskolas vecuma es vienmēr esmu bijusi garākā no visiem. Bija viens gadījums, kad ar klasesbiedriem spēlējāmies rotaļu laukumā, man šķiet, tā varēja būt kāda otrā klase, – un kāds man pajautāja, vai esmu vidusskolniece... Tolaik es ienīdu savu augumu, jo par to mani apcēla."

Pieaugot Mači sākusi apzināties arī sava auguma un garo kāju priekšrocības. "Vislielākajai priekšrocībai vajadzētu būt tam, ka neviens nav tāds kā es. Es esmu unikāla. Cilvēki man bieži jautā: "Tu esi tik skaista, vai tu esi modele?""

Foto: maci.currin/Instagram

Mači uzskata: "Kā divmetrīgai sievietei mans uzdevums ir iedrošināt un iedvesmot citas gara auguma sievietes."

Tomēr ir kaut kas, pie kā Mači grūti pierast un samierināties, – tas, kā viņas garais augums iespaido viņas randiņu un mīlas dzīvi.

Viņa apgalvo, ka vīriešiem nepatīk viņu publiski skūpstīt auguma atšķirības dēļ.

"Pašlaik mani neinteresē iepazīšanās, bet visas reizes, kad esmu gājusi uz randiņiem, īpaši ar vīriešiem, kuri ir ievērojami īsāki par mani, tie beigušies ar neveiksmi," Mači saka kādā no saviem "TikTok" video.

"Ir tā, it kā viņi kaunētos par mani."

@maci.currin So men can break their back to kiss their short girlfriends but I can’t… double standard be hitting me #fyp ♬ Ick - Alt Ending - Lay Bankz

Otra lielā problēma, ar kuru ar saviem sekotājiem dalās Mači, ir drēbes. Jaunā sieviete stāsta, ka drēbes atrast nudien ir grūti. Pat veikalā "American Tall" nav iespējams atrast garās bikses, kas viņai derētu.

"Džinsi man īpaši jāpasūta, viens pāris maksā apmēram 250 dolārus (apmēram 230 eiro). Man nauda nekrīt no debesīm, tāpēc man ir tikai divi džinsu pāri, kas der."

Mači jau četrus gadus pieder pasaules garkājainākās sievietes tituls, taču tas viņai vairs neliekas svarīgi. "Šim titulam man vairs nav nozīmes," viņa saka. "Tā ir pagātne. Ja kāds cilvēks vēlētos atņemt man šo titulu, es būtu vairāk nekā priecīga."

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu