RFW 3. diena: Stockmann X Miia Halmesmaa

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
RFW 3. diena: Stockmann X Miia Halmesmaa
RFW 3. diena: Stockmann X Miia Halmesmaa Foto: Jānis Škapars/TVNET GRUPA

Pirmo reizi Rīgas modes nedēļā jaunu kolekciju prezentēja somu dizainere Miia Halmesmaa apvienojumā ar "Stockmann Riga" jaunākajām modes un aksesuāru kolekcijām, iedrošinot dizaineru radītu modi apvienot ar ikdienas stilu, kas izceļ personīgo gaumi un individualitāti.


Spēle ar neierobežotām līnijām, sulīgām formām, krāsām un dažādiem materiāliem ir tas, kas raksturo somu dizaineres Miia Halmesmaa kolekcijas, kuras tiek ražotas no augstas kvalitātes ekoloģiskiem materiāliem. Uz RIGA FASHION WEEK podiuma redzamie sieviešu modes salikumi tika demonstrēti roku rokā ar maskulīnu urbāno modi vīriešiem. Skates stilu veidos talantīgais zīmola Volga Vintage dibinātājs un stilists Sergejs Hatanzeiskis, kas jau vairākkārt sevi pierādījis modes šovu veidošanā, tostarp arī ar universālveikalu Stockmann.

"Man dizains nozīmē spēli ar materiāliem, un patiešām iedvesmojoši ir redzēt, kā no vieniem un tiem pašiem audumiem vienmēr sanāk kaut kas pilnīgi unikāls. Jaunajā kolekcijā es kliedēju mītu par to, ka visērtākais apģērbs ir sporta tērps. Uz RFW podiuma visi redzēs no plūstošiem audumiem izgatavotus izstrādājumus ar spīdumiem un lentēm, kas būs pilnīgi valkājami un ērti ikdienas dzīvē. Savā daiļradē es īpašu uzmanību pievēršu ilgtspējai, tāpēc kolekciju veidošanas laikā izmantoju arī materiālu pārpalikumus," stāsta dizainere Miia Halmesmaa.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu