Foto Policisti garnadžu mājvietās atrod vairākus velosipēdus, aicina atsaukties to īpašniekus

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Policisti garnadžu mājvietās atrod vairākus velosipēdus, aicina atsaukties to īpašniekus.
Policisti garnadžu mājvietās atrod vairākus velosipēdus, aicina atsaukties to īpašniekus. Foto: Valsts policija

2024. gada 27. martā Valsts policija saistībā ar elektrovelosipēda zādzību aizturēja kādu personu, kuras dzīvesvietā policisti atrada sešus velosipēdus. Divi no tiem tika uzreiz identificēti, jo to īpašnieki bija savus braucamrīkus piereģistrējuši Ceļu satiksmes drošības direkcijas (CSDD) tīmekļvietnē. Tomēr par pārējo četru velosipēdu īpašniekiem policijai ziņu nav, portālu TVNET informē Valsts policijas Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītājas vietniece Lāsma Greidāne. 

Savukārt 4. aprīlī Valsts policija saistībā ar velosipēda zādzību aizturēja kādu vīrieti, kurš bija izsludināts meklēšanā no 2023. gada vasaras. Jāpiebilst, ka aizturētā persona figurē arī vairākos citos kriminālprocesos par velosipēdu zādzībām. Šobrīd personai ir piemērots apcietinājums. Aizturētā dzīvesvietā tika atrasti divi velosipēdi, un ir pamats uzskatīt, ka tie ir zagti. Arī šo velosipēdu īpašnieki nebija savus braucamrīkus piereģistrējuši CSDD datubāzē.

Valsts policija aicina aplūkot velosipēdus un atsaukties to likumīgos īpašniekus, zvanot Valsts policijas Rīgas Ziemeļu pārvaldes dežūrdaļai pa tālruņa numuru 67085980.

Sākoties velobraukšanas sezonai, Valsts policija aicina iedzīvotājiem vairāk parūpēties par savu braucamrīku drošību un piereģistrēt tos šeit.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu