Ceturtdienas horoskops: 11. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops ceturtdienai, 11. aprīlim. 

AUNS

Būs interesantas idejas, tostarp naudas lietās. Attiecība uz finansēm pratīsi pieņemt pareizos lēmumus, taču privātajā dzīvē iespējams neliels sajukums un negaidītas situācijas, kas jārisina.

VĒRSIS

Piemērots laiks ideju prezentācijām. Peļņa atkarīga no zināšanām un pieredzes. Ir iespējas sekmīgi nokārtot darīšanas ar bankām vai līzinga kompānijām. Atklāsi, ka esi teju vai finanšu guru.

DVĪŅI

Jaunos piedāvājumus izvērtē ar vēsu prātu. Jārīkojas pārdomāti. Seko līdzi, lai tavs veikums darbā tiek atbilstoši novērtēts naudas izteiksmē, un esi gatavs pierādīt ieguldījumu kopīgās lietas labā.

VĒZIS

Izcelsies ar zināšanām, autoritatīviem spriedumiem un pieredzi. Darbā vai biznesā ieguldītā enerģija nesīs atdevi – vajag straujiem soļiem doties uz priekšu.

LAUVA

Lieliskas iespējas parādīt savu profesionalitāti, tomēr esi gatavs uzklausīt arī citus. Viedokļu dažādībai ir nozīme – tā palīdzēs atsijāt graudus no pelavām.

JAUNAVA

Prātosi, kur un kā varētu nopelnīt vairāk... Pēkšņas atklāsmes, pēkšņas idejas. Ja citi par tām brīnās vai apšauba, neliecies traucēties. Izveido plānu, veic aprēķinus un dodies uz priekšu.

SVARI

Šai dienai nedaudz juceklīgs fons, var būt arī aplama informācija. Nevajadzētu pārāk klausīties citu viedokļos un stāstos. Domā, pārbaudi un visu izvērtē pats.

SKORPIONS

Ja uzskatīsi, ka visu zini labāk un spītīgi turēsies pie sava viedokļa, ir riski pieļaut kļūmes un arī pabojāt attiecības ar kolēģiem. Labāk ieklausies citos. Kā mēdz teikt: viena galva gudra, divas vēl gudrākas.

STRĒLNIEKS

Pievērsies redzesloka paplašināšanai un jaunu zinību apguvei – piesakies kursos, apmeklē semināru vai uzklausi kolēģu pieredzi. Kādu jautājumu vari uzdot mākslīgajam intelektam.

MEŽĀZIS

Ja tev piedāvā paaugstinājumu darbā vai izdevīgu biznesa variantu, vispirms noskaidro, kāds būs atalgojums. Ir iespējas iesaistīties interesantos projektos, bet jābūt vērtējošam.

ŪDENSVĪRS

Ienākumi atkarīgi no tā kā mācēsi sevi pasniegt, un kādas idejas piedāvāsi. Piesakies kursos un apgūsti to, kas nepieciešams. Kādam veiksmīgi lietišķie sakari ar ārzemēm.

ZIVIS

Būsi noskaņots jauniem sasniegumiem un peļņas palielināšanai. Izplāno, izrēķini un dodies uz priekšu. Jāizmanto iespējas, ko zvaigznes var „piespēlēt” kuru katru brīdi.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu