Piektdienas horoskops: 12. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops piektdienai, 12. aprīlim. 

AUNS

Darbā pienākumu netrūks. Var nākties aizstāvēt viedokli un diskutēt ar vadību vai darījumu partneriem. Ja šķiet, ka tavi uzskati un ieteikumi netiek ņemti vērā, meklē jaunas iespējas.

VĒRSIS

Aktīva diena. Risināmi dažādi lietišķie jautājumi vai kārtojamas darīšanas iestādēs. Jābūt uzmanīgam tēriņos, nevajadzētu plānot dārgus pirkumus, piemēram, auto vai tehnoloģiskās ierīces.

DVĪŅI

Domas pie saimniecības darbiem. Vari ieplānot lielākus pirkumus mājai. Dodoties uz veikalu, vajadzētu izveidot nepieciešamo lietu sarakstu, lai lieki neiztērētos. Atlaižu vilinājums.

VĒZIS

Var gadīties: kādi cilvēki nepilda norunas un privātajā dzīvē arī šis un tas nav tā, kā tu vēlētos. Tu esi optimists, lai arī kāda jūra bango apkārt. Tā arī jāraugās uz situācijām. Viss sakārtosies.

LAUVA

Apstājies un pavērtē, vai neesi uzņēmies pārāk daudz. Protams, dzīvē jādara tas, kas jādara... Taču būtu vēlams jau pēcpusdienā noskaņoties brīvdienu atpūtai.

JAUNAVA

Ar savu enerģiju un pozitīvismu aizrausi kolēģus un viss ies no rokas. Ir iespējas izveidot lieliskus lietišķos kontaktus, kas nes labumu ilgtermiņā. Vakarā dodies uz klubu vai sarīko mājas ballīti.

SVARI

Ja plānotas lietišķas sarunas, kārtīgi sagatavojies, lai tavi argumenti ir pārliecinoši. Pratīsi sevi pasniegt - radīsies iespējas noslēgt izdevīgus darījumus vai saņemt karjeras piedāvājumu.

SKORPIONS

Neesi individuālists! Šodien vēlams darboties komandā un ieklausīties partneru viedoklī. Ir vērts apsvērt iespēju par ģimenes biznesu vai vismaz uzklausīt savējo domas finanšu jautājumos.

STRĒLNIEKS

Skrienamā diena – daudz pienākumu un darbs dzīs darbu. Taču šī ir lieliska iespēja parādīt savas spējas un stiprināt autoritāti. Tuvojas tava zvaigžņu stunda.

MEŽĀZIS

Vairāk optimisma! Dzīve ir skaistāka, nekā patlaban šķiet. Tev prātā daudz domu par lietišķām tēmām un karjeras virzību. Panākumi nedosies rokās viegli, bet ar uzcītīgu darbu nonāksi uz līderpozīcijās.

ŪDENSVĪRS

Var rasties iespējas labi nopelnīt, taču ir risks tikpat ātri iztērēties. Pērkot tehniku, pārbaudi kvalitāti. Pievakarē darba lietas otrajā plānā, un svarīgāka privātā dzīve.

ZIVIS

Piemērots laiks ideju prezentācijai un atbalstītāju meklēšanai. Bet varbūt nemaz tālu nav jālūkojas. Tev līdzās ir brīnišķīgi kolēģi, kas uzklausīs un atbalstīs.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu