Sestdienas horoskops: 13. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops sestdienai, 13. aprīlim. 

AUNS

Aktīva diena. Vari plānot iepirkšanos un iegādāties kaut ko saimniecībai vai dārzam. Labs laiks arī mājas ballītei, brīvdabas svētkiem vai piknikam.

VĒRSIS

Vajag apdarīt saimniecības darbus, izšķirot garderobi un citas lietas. To, ko pašam nevajag, atdod labdarībai. Sirdslietās dažādi piedzīvojumi - dzīves krāsainais karuselis griezīsies aizraujošā ņirboņā.

DVĪŅI

Sirds ilgosies pēc jauniem apvāršņiem. Ir vērts ielūkoties tūrisma firmu piedāvājumā, lai sāktu plānot atvaļinājumu. Bet šodien vari sevi iepriecināt ar izbraucienu: uz vimbu svētkiem, skatīt vizbulīšu laiku muižās, baudīt dabas takas.

VĒZIS

Viena no tavām misijām ir – būt par sabiedrības dvēseli. Un šī diena ir ļoti piemērota, lai sarīkotu sirsnīgu pasākumu tuviem cilvēkiem. Dažādas pārdomas iespējamas par attiecību tēmu.

LAUVA

Šodien vēlams kaut kur aizbraukt, skatīt interesantas vietas, izvēdināt galvu. Ceļā iespējama aizraujoša, liktenīga satikšanās. Daudz pavasarīgi pozitīvu emociju.

JAUNAVA

Omulīgs un radošs noskaņojums. Laba diena saviesīgām aktivitātēm. Kādam sirdī pavasarīgas simpātiju dzirkstis, vai siltas jūtas pret senu paziņu.

SVARI

Vislabāk jutīsies mājās, nesteidzīgi apdarot saimniecības darbus. Ja vēlies kompāniju – ielūdz draugus, ar ko tīkami vadīt laiku intelektuālās sarunās un spraigās diskusijās.

SKORPIONS

Kaut arī šķiet, ka mājas saimniecībā viss nav tik perfekti kā gribētos, ar kārtošanu un tīrīšanu neaizraujies. Labāk apmeklēt kādu pasākumu, amatnieku tirdziņu vai aizbraukt pie dabas.

STRĒLNIEKS

Var gadīties, ka radiņi grib pakašķēties ar tevi vai savā starpā. Nepārdzīvo, nerunā paaugstinātos toņos, bet iedziļinies. Taču labāk būtu kopā ar savējiem doties uz kādu pasākumu, nevis palikt mājās.

MEŽĀZIS

Šai dienai romantiskas noskaņas - sirdī saules zaķīši un pavasaris. Sarīko pasākumu divvientulībā, bet, ja esi sirdī brīvs, izej sabiedrībā. Varbūt satiksi radniecīgu dvēseli un radīsies simpātijas.

ŪDENSVĪRS

Ieplāno pavasara talku vai mājokļa uzpošanu. Uzaicini palīgā draugus, jo kopā jautrāk. Kad pastrādāts, tad īstā reize piknikam un grila sezonas atklāšanai vai omulīgai pasēdēšanai ar saviesīgām sarunām.

ZIVIS

Tu allaž esi mīļi gaidīts draugu lokā un būsi kāda pasākuma dvēsele. Pēc sirsnīgas kopā būšanas jauku emociju pietiks ilgam laikam. Iespējama romantiska tikšanās ar turpinājumu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu