Svētdienas horoskops: 14. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Shutterstock

Horoskops svētdienai, 14. aprīlim. 

AUNS

Gribas tos vienkāršos, jaukos, sadzīviskos iepriecinājumus. Palutini sevi un savus mīļos ar jaukiem pirkumiem, maltīti restorānā vai kultūras vai izklaides pasākumu.

VĒRSIS

Interesanti līkloči attiecību tēmā. Varbūt viss nenotiks pēc tava prāta, bet, ja rodas problēmas, tad jātiek skaidrībā. Svarīgi iedziļināties un izprast otru cilvēku.

DVĪŅI

Būsi mīļi gaidīts draugu pulkā: varbūt ballīte, varbūt pikniks dabā, varbūt dejas klubā. Pozitīvo emociju un enerģijas pietiks visai jaunajai darba nedēļai.

VĒZIS

Šodien satiksi labus cilvēkus, būs patīkama saziņa ar draugiem, varbūt jāiesaistās kādā labdarības akcijā. Dots devējam atdodas. Sabiedriskas aktivitātes sniegs gandarījumu.

LAUVA

Vajag atpūsties un izklaidēties, izvēdināt galvu. Varbūt kādā sen zināmā cilvēkā pēkšņi pamanīsi ko tādu, kas iemet dzirkstīti sirdī. Laba diena attiecību jautājumiem.

JAUNAVA

Neapspried savu privāto dzīvi ar cilvēkiem no malas, pat ar vistuvākajiem draugiem vai radiem ne. Ja esi noilgojies pēc atvaļinājuma - plāno ceļojumu, izpēti iespējas.

SVARI

Ja ir kas sakrājies uz sirds, tad izrunājies ar savu otro pusīti un sarīko romantisku pasākumu. Jāgādā par saticību un jāpiedomā pie komunikācijas veida.

SKORPIONS

Ar mīļoto iespējami atšķirīgi viedokļi svarīgos jautājumos. Izrunājieties un pasāciet kaut ko kopā. Laba diena dažādām aktivitātēm: vari rīkot talku vai kādu sabiedrisku akciju.

STRĒLNIEKS

Sirdī jutīsi mostamies pavasari un siltas emocijas. Ja tev ir otrā pusīte, noorganizē jauku pasākumu divatā. Pārsteidz mīļoto ar kādu jauku dāvaniņu.

MEŽĀZIS

Ieplāno pavasara mājas darbus: sarīko lielo tīrīšanu, atsvaidzini interjeru, sakopt āra teritoriju. Vēlāk – prieks par paveikto. Gaisā virmos pozitīvas enerģijas.

ŪDENSVĪRS

Lēnā garā pastrādā mājas saimniecībā, pievēršoties tiem darbiem, kas sagādā prieku. Interesanti notikumi iespējami attiecību jomā. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās.

ZIVIS

Dzīve var uzdāvāt negaidītu un intriģējošu tikšanos. Kaislības sagrozīs prātu un ļaus iepazīt jaunas emocijas. Taču mīlestības noturībai nepieciešams arī intelektuālais segums un līdzīga izpratne par dzīves vērtībām.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu