Pirmdienas horoskops: 15. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Horoskops pirmdienai, 15. aprīlim. 

AUNS

Lieliska, enerģijas pilna diena – daudz ko var paveikt! Protams, pie nosacījuma, ja iesi un darbosies. Ir iespējas tikt galā ar darbiem, kas kādu brīdi bija iestrēguši.

VĒRSIS

Tu taču zini, ka pozitīva attieksme paver daudzas durvis! Smaidīgam cilvēkam daudzi uzsmaida, tas ir fakts, un par to šodien pārliecināsies vairākkārt.

DVĪŅI

Ir īstais laiks veidot jaunas pazīšanās un iesaistīties pasākumu organizēšanā. Dzīve mutuļo, un tu esi dažādu notikumu epicentrā! Tā ir tik laba sajūta, jo vienmuļība tev netīk un rutīna ātri garlaiko.

VĒZIS

Traki straujš nedēļas iesākums. Darbs darbu dzen... Gan profesionālajā jomā, gan mājas vidē. Vajag pārskatīt darāmā sarakstu, un noteikt prioritātes.

LAUVA

Paredzami jauni pienākumi, un var nākt atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Tas ir labojams! Apskati kursu vai semināru piedāvājumus, pasērfo tīmeklī, apspriedies ar mākslīgo intelektu.

JAUNAVA

Svarīgas naudas lietas. Vajadzētu ielūkoties bankas kontā un pārliecināties, ka tajā ienācis viss, kam tur vajadzētu būt. Iespējamas kādas neskaidrības.

SVARI

Nedēļa sākas apcerīgi – daudz jādomā par visu, kas notiek apkārt: vienalga vai tā ir privātā dzīve, darba joma vai globāli notikumi. Vajag atrast kādus brīžus vienatnei, un sakārtot domas.

SKORPIONS

Idejas drūzmējas galvā, nomainot cita citu. Un visas vērtīgas – kā zelta dālderi. Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad nekautrējies taujāt padomu cilvēkiem, kuriem uzticies.

STRĒLNIEKS

Aktīvi darbosies, dosi padomus un uzmundrināsi kolēģus. Par sevi neaizmirsti! Ļoti tuvu ir zvaigžņu stunda. Ielūkojies darba sludinājumos vai biznesa atbalsta mehānismu piedāvājumos.

MEŽĀZIS

Laba diena finanšu darījumiem, jaunu iespēju meklējumiem, projektu rakstīšanai. Ja tev ir kaut kur noglabātas senas idejas, tad vari celt tās dienasgaismā.

ŪDENSVĪRS

Optimistisks garastāvoklis - sajutīsi spēku pieplūdumu un radīsies vēlme pēc pārmaiņām. Vajag palūkot, ko iespējams mainīt darbā vai biznesā, pie kādiem jauniem projektiem ķerties.

ZIVIS

Lielisks nedēļas sākums! Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju, un pats būsi ar sevi apmierināts. Kā mēdz teikt: ar vienu kāju šurp, ar otru turp... un visā veicas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu