Kurai horoskopa zīmei šonedēļ veiksies naudas lietās?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 15. līdz 21. aprīlim.

AUNS

Veiksmīga nedēļa. Protams, pie nosacījuma, ja iesi un darbosies. Ir lieliskas iespējas paveikt darbus, kas kādu brīdi iestrēguši. Būs sajūta, ka pie senām lietām tu ķeries ar jaunu elpu. Iespējams uzradīsies palīgi, kas gribēs sadarboties nesavtīgu iemeslu vadīti, vienkārši tāpēc, ka interesanti un aizraujoši. Pašam gan derētu pievērst uzmanību finansēm. Raugies, lai samaksa godīga un nevienam neaizdod. Nedēļas nogalē palutini savus mīļos, bet, ja sirds brīva, tad saposies un dodies izklaidēs. Varbūt vēl kādā sirdī modies pavasaris...

VĒRSIS

Pozitīvs noskaņojums. Smaidīgam cilvēkam daudzi uzsmaida, tas ir fakts, un par to šonedēļ pārliecināsies vairākkārt. Viegli risināsies jautājumi, kurus uzskatīji par sarežģītiem – nebūs jācīnās un kādam kaut kas jāpierāda. Labs laiks prezentācijām un sadarbības partneru atrašanai. Var gadīties, kādas attiecības jāpārtrauc, bet tas darbam vai biznesam nāks par labu. Vajag pārmaiņas. Brīvajā laikā satiecies ar draugiem. Kopā interesanti un it kā izklaidējošas sarunās var dzimt jaunas idejas. Sirdslietās uzmanies no asumiņiem, kas var rasties pārpratumu rezultātā.

DVĪŅI

Dzīve mutuļo, un tu esi dažādu notikumu epicentrā! Tā ir tik laba sajūta, jo vienmuļība tev netīk un rutīna ātri garlaiko. Ir īstais laiks veidot jaunas pazīšanās un iesaistīties pasākumu organizēšanā. Vienalga vai tā būtu lietišķa prezentācija, labdarība, skolas salidojums vai vienkārši draugu pikniks. Sabiedriskās aktivitātēs satiksi interesantus cilvēkus, tikpat dedzīgus un aizrautīgus. Brīvdienas arī solās būt rosīgas – draugi aicinās izbraucienā, gribēsies jaunus iespaidus, baudīt pavasari un notvert brīvības sajūtu.

VĒZIS

Skatiens mazliet norūpējies, jo sajūta tāda, ka dienas skrien ātrāk, nekā tām iespējams tikt līdzi... Darbs darbu dzen... Gan profesionālajā jomā, gan mājas vidē. Ko iesākt? Diez vai izdosies, kā latvju tautas pasakā: sauli ar siena dakšām pieturēt, lai diena garāka. Reālais risinājums – pārskatīt darbu sarakstu, un noteikt prioritātes. Darbā sarīko plānošanas apspriedi vai runā ar vadību par slodžu sadalījumu. Mājas darbos savukārt iesaisti radiņus. Nedēļas nogalē īstais laiks talkai ar jestru ballīti noslēgumā. Brīvajām sirdīm – romantisks noskaņojums.

LAUVA

"Mācīts cilvēks zeltam līdzīgs, lai arī kur viņš nenokļūtu, visur augstā vērtē" – vēsta sakāmvārds. Šajā nedēļā var nākt atklāsme, ka pietrūkst kādu zināšanu vai iemaņu. Nesatraucies, tas ir labojams. Apskati kursu vai semināru piedāvājumus, pasērfo tīmeklī, apspriedies ar mākslīgo intelektu. Atradīsi vajadzīgo. Kāds, iespējams, saņems karjeras piedāvājumu vai pamanīs iespējas paplašināt biznesu. Var veidoties sekmīga sadarbība caur ārzemju tēmu. Brīvdienās dodies ekskursijā, apskati citas pilsētas, muižas, pilis, pirmos ziedus dārzos. Sirdī optimisms un siltas jūtas.

JAUNAVA

Svarīga finanšu tēma. Vajadzētu ielūkoties bankas kontā un pārliecināties, ka tajā ienācis viss, kam tur vajadzētu būt. Iespējamas kādas jukas un neskaidrības. Ja prāts nemierīgs par nākotni, tad nesēdi, rokas klēpī salicis, bet lūkojies pēc jaunām iespējām. Ir sakāmvārds, ka zem guļoša akmens ūdens netek. Tāpēc – nost ar rutīnu! Vajag izmēģināt kaut ko pavisam jaunu. Labas iespējas karjerā vai biznesā. Parādīsi, ka esi autoritāte, kuras viedoklī ieklausās un kam uzticas. Privātajā dzīvē dažādas pārdomas. Izrunājies ar mīļo, apdomā, ko pats vēlies.

SVARI

Apcerīgs garastāvoklis – daudz jādomā par visu, kas notiek apkārt: vienalga vai tā ir privātā dzīve, darba joma vai globāli notikumi. Ja ir jautājumi, tad jārod atbildes... Vajag atrast kādu brīžus vienatnei, un sakārtot domas. Sarežģītu situāciju risināšanā labi palīdzēs intuīcija un tavas iedzimtās diplomāta spējas. Zināsi, kā ar kuru cilvēku runāt un ko kurā brīdī sacīt. Darbā vai biznesā būs daudz ideju, kas pavērs jaunus ceļus. Nedēļas nogalē svarīga ģimenes un sirdslietu tēma. Pēc iespējas vairāk centīsies būt kopā ar savējiem. Brīvajiem ļaudīm iepazīšanās ar vētrainām kaislībām.

SKORPIONS

Lielais stratēģis Skorpions var sajusties mazliet apjucis, jo idejas drūzmējas galvā, nomainot cita citu. Daudz! Un visas vērtīgas – kā zelta dālderi. Ja pašam grūti tikt skaidrībā, tad nekautrējies taujāt padomu cilvēkiem, kuriem uzticies. Patlaban ir sekmīgs laiks intelektuālajam darbam un visam, kur nepieciešams prāta potenciāls, loģika un racionāli argumenti. Var gan nākties pastrīdēties un pierādīt savu taisnību, bet tā nebūs problēma. Brīvdienas piemērotas saviesīgām un sabiedriskām aktivitātēm. Kādam var uzdzirkstīt pēkšņas simpātijas.

STRĒLNIEKS

Optimistiskais Strēlnieks būs savā elementā – aktīvi darbosies, dosi padomus un uzmundrināsi kolēģus. Par sevi neaizmirsti! Ļoti tuvu ir zvaigžņu stunda darbā vai biznesā. Protams, tāpat vien jau nekas nenotiek - būs jāpieliek pūles, jānāk klajā ar idejām, vajadzēs domubiedrus un kādam projektam, iespējams, arī sponsorus. Te esi vērtējošs. Lai būtu panākumi, ļoti svarīgi, kas ir tie cilvēki, ar kuriem kopā doties pretī mērķim. Nedēļas nogalē pirmajā vietā ģimene – rūpēsies, samīļosi un ar savējiem jutīsies vislabāk.

MEŽĀZIS

Šī nedēļa ļoti piemērota finanšu darījumiem, jaunu iespēju meklējumiem, projektu rakstīšanai. Ja tev ir kaut kur noglabātas senas idejas, tad vari celt tās dienasgaismā. Jo radošāk, jo labāk. Un neklausi nevienu, šajā reizē riski atmaksāsies. Ne velti radies teiciens, ka „trakajiem pieder pasaule”. Zvaigznes rāda labvēlīgu vaigu, lai tu ķertos pie jauniem projektiem, kas var nest bankas konta papildinājumus jau tuvākajā nākotnē. Brīvdienās gan lietišķās lietas liec pie malas – vajag atpūsties. Vislielākais prieks no āra ballītēm vai pārgājieniem.

ŪDENSVĪRS

Jo saulīte spožāka un dziļāk pavasarī, jo optimistiskāks garastāvoklis - sajutīsi spēku pieplūdumu. Vajag palūkot, ko iespējams mainīt darbā vai biznesā, pie kādiem jauniem projektiem ķerties, kādas idejas attīstīt, kādus sadarbības partnerus izvēlēties. Kopumā ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai esi uzmanīgs, parakstot dokumentus: pārliecinies vai tev viss skaidri saprotams līdz pēdējai niansei. Labs laiks arī pozitīvām pārmaiņām sirdslietās. Iespējami aizraujoši pavērsieni un intriģējoši piedzīvojumi.

ZIVIS

Cilvēki apbrīnos tavu enerģiju, un pats būsi ar sevi apmierināts. Kā mēdz teikt: ar vienu kāju šurp, ar otru turp... un visā veicas.

Šajā nedēļā daudz darīšanu: lietišķas tikšanās, sadzīvisku jautājumu kārtošana, darba pienākumi un mājas solis. Atsevišķos jautājumos gan ar kolēģiem, gan mājiniekiem var rasties domstarpības. Nemēģini uzreiz pierādīt savu viedokli, jo dažkārt situācijas nemaz nav tādas, kā pirmajā brīdī izskatās. Vispirms vajag tikt skaidrībā. Brīvdienās svarīga privātā dzīve un sirdslietas. Vajag pabūtu divatā ar mīļoto, apspriest svarīgās tēmas vai vienkārši atpūsties.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu