Saseksas hercogu skūpsts. Meganas rupjā nepieklājība. Izrādīšanās jauno šovu reklāmai?

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AP/Scanpix

Princis Harijs un Saseksas hercogiene Megana ar faniem dalās ar īpašu skūpsta foto pēc labdarības polo spēles "Royal Salute Polo Challenge". Interesanta sakritība - labdarības polo spēle notiek dienu pēc tam, kad pāris paziņoja par saviem diviem gaidāmajiem Netflix šoviem. Un vēl kāda nianse, ko sauc par hercogienes nepieklājību,  - fiksēts mirklis, kur Megana uzstājīgi neļauj polo sportistēm pozēt kopā ar princi Hariju.

Pēc prinča Harija komandas uzvaras sacensībās Velingtonā Megana pasniedz Harijam uzvaras trofeju un pēcāk dāvā skūpstu. 

Foto: AP/Scanpix

Tomēr sociālajā vidē Meganai tiek pārmesta kāda rupja, nepieklājīga rīcība apbalvošanas mirklī. Kad uz skatuves kāpj arī citas polo sportistes, kuras vēlas foto kopā ar princi Hariju, Megana acīm redzami demonstrē vēlmi nelaist savam vīram klāt šīs dāmas. 

Twitter vidē komentētāji izsakās: "Viņa atsakās ļaut sievietei pozēt kopā ar Hariju. Tik rupji", "Viņa ir tik nepieklājīga pret citām sievietēm - tas ir neticami." Bet citi pamanījuši Meganas nedrošību: "Viņa šķiet nedroša attiecībā uz savu vīru. Tāpēc viņa turas kā pielipusi pie viņa un jebkurai sievietei, kas stāv viņam blakus, tiek likts stāvēt tikai viņai blakus."

Foto: AP/Scanpix

Neilgi pirms šo foto un video nonākšanas publiskajā telpā tapa zināms par diviem jauniem šoviem, kas tapuši, sadarbojoties ar Netflix. Viens par Meganas hobijiem - ēst gatavošanu, dārzkopību un mājas interjeru, bet otrs par Harija sirdslietu - polo spēlēm. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu