Otrdienas horoskops: 16. aprīlis

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops otrdienai, 16. aprīlim. 

AUNS

Iespējams uzradīsies palīgi, kas gribēs sadarboties nesavtīgu iemeslu vadīti, vienkārši tāpēc, ka interesanti un aizraujoši. Pašam gan derētu pievērst uzmanību finansēm.

VĒRSIS

Labs laiks prezentācijām un sadarbības partneru atrašanai. Viegli risināsies jautājumi, kurus uzskatīji par sarežģītiem – nebūs jācīnās un kādam kaut kas jāpierāda.

DVĪŅI

Sabiedriskās aktivitātēs satiksi interesantus cilvēkus, tikpat dedzīgus un aizrautīgus. Vienalga vai tā būtu kāda prezentācija, labdarības pasākums vai vakariņas omulīgā kafejnīcā. Var rasties jauna draudzība.

VĒZIS

Laba diena apspriedēm un sarunām par svarīgiem jautājumiem. Darbā sarīko plānošanas sapulci vai runā ar vadību par slodžu sadalījumu. Nav viss vienam pašam jāuzņemas.

LAUVA

Kāds saņems karjeras piedāvājumu, kāds pamanīs iespējas paplašināt biznesu. Daudz nekavējies un ķeries pie darba. Var veidoties sekmīga sadarbība caur ārzemju tēmu.

JAUNAVA

Ja prāts nemierīgs par nākotni, darbu vai finansēm, tad nesēdi, rokas klēpī salicis, bet lūkojies pēc jaunām iespējām. Ir sakāmvārds, ka zem guļoša akmens ūdens netek...

SVARI

Sarežģītu situāciju risināšanā labi palīdzēs intuīcija un tavas iedzimtās diplomāta spējas. Zināsi, kā ar kuru cilvēku runāt, un ko kurā brīdī sacīt. Darbā vai biznesā būs daudz ideju.

SKORPIONS

Sekmīgs laiks intelektuālajam darbam un visam, kur nepieciešams prāta potenciāls, loģika un racionāli argumenti. Var gan nākties pastrīdēties un pierādīt savu taisnību, bet tā nebūs problēma.

STRĒLNIEKS

Darbā vai biznesā būs jāpieliek pūles, jānāk klajā ar idejām, vajadzēs domubiedrus un kādam projektam, iespējams, arī sponsorus. Svarīgi, kas ir tie cilvēki, ar kuriem plāno sadarboties.

MEŽĀZIS

Tev ir viedoklis un savs skatījums uz lietu būtību. Neklausi nevienu, šajā reizē riski atmaksāsies. Ne velti radies teiciens, ka „trakajiem pieder pasaule”.

ŪDENSVĪRS

Kārtojamas finanšu lietas. Kopumā ar ienākumiem būsi apmierināts. Tikai esi uzmanīgs, parakstot dokumentus: pārliecinies vai tev viss skaidri saprotams līdz pēdējai niansei.

ZIVIS

Daudz darīšanu: lietišķas tikšanās, darba pienākumi, sadzīvisku jautājumu kārtošana. Ir vērts mērķēt uz paaugstinājumu vai domāt par savu biznesu.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu