Noskaties "Sieva par lopu un dzērāju nosauca!" Dzērājšoferis divas reizes mēģina piekukuļot likumsargus (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds iereibis šoferis pagājušajā nedēļā iekūlies pamatīgās nepatikšanās - viņš centās Valsts policijas likumsargiem piedāvāt kukuli, lai izvairītos no soda. Izrādās, vīrietis pirms tam centās "kaut ko" sarunāt arī ar pašvaldības policijas ekipāžas darbiniekiem, vēsta raidījums "Degpunktā".

Sarkanā "Toyota Corolla" pa Salaspils ielām līkumoja, knapi turoties savā joslā. Garāmbraucējiem bija skaidrs, ka automašīnas vadītājs ir pamatīgi piedzēries, taču neviens no lieciniekiem policiju par to neinformēja.

Vadītājs, nespēdams kontrolēt stūri, "nonesa" vienu no ceļa zīmēm brauktuves malā, taču tas vīrieti pārlieku neuztrauca. Galamērķis bija svarīgāks, proti, šoferim pēc iespējas ātrāk bija jātiek uz veikalu pēc pirmās nepieciešamības precēm. Vīrietis piestāja pie pārtikas veikala "TOP" un devās pēc pirkumiem.

Automašīnas salonā, nule piedzīvojis amerikāņu kalniņus un triekšanos pret ceļa zīmi, sēdēja labi audzināts Stafordšīras terjers. Suņa saimnieks, samaksājis par uzkodām, atpakaļceļā streipuļoja pa stāvvietu un pievērsa pāris garāmgājēju uzmanību.

Līdzcilvēki nekavējoties atņēma šoferim automašīnas atslēgas. Suns tikmēr bija ticis brīvībā un dauzījās pa stāvvietu. Haosu paralēli vēroja policijas video centra darbinieki, kuri informēja tuvāko ekipāžu par nekārtībām pie veikala. Policistus, asti luncinot, pie durvīm sagaidīja terjers un garāmgājējs, kurš kabatā turēja "Toyotas" atslēgas.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu