Noskaties Bruņinieku ielas "meistardarbs" ir pazudis. Satiksme uzlabota arī Vaidavas ielā

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Zebra" sižeta.

Raidījuma "Zebra" vadītājs Pauls Timrots uzslavē Rīgas domi, kas pēc iepriekšējiem raidījumiem ņēmusi vērā raidījumā izskanējušo kritiku un uzlabojusi ceļu satiksmi Bruņinieku ielā un Vaidavas ielā.

Bruņinieku ielā ir pazuduši satiksmi traucējošie un vienlaikus bīstamie metāla stabiņi, kas norobežoja automašīnu plūsmu no velosipēdu satiksmes. Timorts uzskatīja, ka stabiņi Bruņinieku ielā bija pamatīgi sabojājuši skatu.

Raidījuma vadītājs Timrots arī norāda, ka drīz pēc kritikas par neatbilstoši izvietotajiem satiksmi ierobežojošajiem stabiņiem raidījumā Rīgas dome rīkojusies. Stabiņi nu ir novākti no robežjoslas. Tie vairs nevarēs apskādēt no vārtrūmes ārā braucošos auto. Uzreiz pēc raidījuma saprata, ka var arī skaistāk, – ņēma un noskrūvēja.

Tāpat uzlabojumi ceļu satiksmes organizēšanā Rīgā veikti Vaidavas ielā. Tur mainīta ceļazīmju izkārtošanas kārtība. Tagad, pēc Timrota domām, ikvienam rīdziniekam nu ir skaidrs, ar kādiem transportlīdzekļiem un kādus ceļu satiksmes noteikumus ievērojot, drīkst veikt labo pagriezienu.

Plašāk "Zebras" sižetā!

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu