Video Kadirovs pēc kārtējām baumām par viņa veselību vada sapulci un vingro (9)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums

Čečenijas vadonis Ramzans Kadirovs pēc neatkarīgā medija “Novaja gazeta Jevropa” nesenās publikācijas par viņa veselības problēmām publiskojis divus jaunus video – vienā no tiem viņš vada sapulci, bet otrā redzams sporta zālē, vēsta neatkarīgais medijs “Meduza”.

Video ar sapulci tika publiskots vien dažas stundas pēc “Novaja gazeta Jevropa” pirmdienas publikācijas.

Šajā video Kadirovs sēž pie galda kopā ar vairākiem Čečenijas ierēdņiem un apspriež Čečenijas līdzdalību Krievijas karā pret Ukrainu.

Kā novēroja neatkarīgais izdevums “Agenstvo”, šajā video Kadirovs tuvplānā redzams kopumā aptuveni 40 sekundes, turklāt viņa seja ne reizi netika rādīta diez cik ilgi.

Video arī redzams, ka Kadirovs lielākoties sēž vienā pozā, runā ļoti lēnām un skatās vienā punktā.

Savukārt video, kurā Kadirovs redzams sporta zālē, tika publiskots pirmdienas vakarā, Kadirova profilā Krievijas sociālajā tīklā “VKontakte”.

“Piesātināta diena noslēdzas ar treniņu un pozitīvismu. Fiziskas slodzes uzlabo ne tikai ķermeni, bet arī noskaņojumu. Nodarbības vakarā ir lielisks veids, kā atslābināties un uzlādēt enerģiju,” teikts video aprakstā.

Šis video ir aptuveni pusotru minūti garš.

Kadirovs, tērpies sporta tērpā, staipās, cilā svaru stieni un izmanto trenažierus. Video redzami vēl vairāki cilvēki. Ar vienu no viņiem Kadirovs cīnās, nogāžot šo cilvēku zemē.

"Novaja gazeta Jevropa" pirmdien vēstīja, ka Kadirovs ir smagi slims, viņam ir aizkuņģa dziedzera šūnu nekroze, un nav cerību, ka viņš izveseļosies.

Šī nav pirmā reize, kad uzvirmo baumas par Kadirova veselību.

Komentāri (9)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu