VIDEO Trolejbusa vadītājai strauji bremzējot, pasažiere salauž kāju. Kas par to atbildīgs? (3)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Bez Tabu" sižeta

Rīdziniece Iveta marta sākumā mājup no darba devusies ar trolejbusu. Sieviete atzīst, ka brauciena laikā jutusies nedroši, jo sabiedriskā transporta vadītāja braukusi visai pārgalvīgi, vēsta raidījums "Bez tabu".

Iveta, pati būdama šofere ar 30 gadu stāžu, piefiksējusi, ka trolejbusa vadītāja iebraukusi kreisajā joslā. Brīdī, kad transportlīdzeklis tieši pirms Ivetas pieturas bija apstājies krustojumā, sieviete nolēmusi celties kājās un gatavojās kāpt ārā.

Iveta, atceroties tās dienas notikumus, stāsta, ka trolejbusa vadītāja strauji bremzējusi, kā rezultātā cita pasažiere uzkritusi Ivetai virsū. Trolejbusa vadītāja esot mēģinājusi izvairīties no valsts policijas mašīnas, kas šķērsojusi krustojumu pie sarkanās gaismas. Uz notikuma vietu izsaukti kārtībsargi un ātrā palīdzība, kas Ivetu nogādāja slimnīcā.

Ar Ivetu pāris dienas pēc negadījuma sazinājusies policija, kas atzinusi, ka viņai ir piešķirts cietušās statuss, bet nācies sniegt vēl paskaidrojumus par situāciju. Taču vēlāk atsūtīta jauna vēstule, kur paziņots, ka trolejbusa vadītāja un policija rīkojusies atbilstoši ceļu satiksmes noteikumiem.

Plašāk "Bez tabu" sižetā!

Komentāri (3)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu