Pirmdienas horoskops: 29. aprīlis

Sadarbībā ar „AstroStars”
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: unsplash.com

Horoskops pirmdienai, 29. aprīlim. 

AUNS

Veselīgas ambīcijas ir laba lieta. Ar pašnovērtējumu tev viss kārtībā, un šodien vari ķerties pie lieliem darbiem, pieteikt sevi augstākam amatam, meklēt jaunas iespējas.

VĒRSIS

Nedēļa sākas dinamiski. Burtiski „dzirksteļosi” un ar savu enerģiju iedvesmosi citus. Tev patiks atrasties uzmanības centrā, un darbi ies no rokas. Vienā dienā paveiksi tik daudz, cik dažkārt nedēļas laikā.

DVĪŅI

Kādu brīdi gribas palikt vienatnē, apdomāt darbus, sakārtot domas, bet diez vai sanāks... Sabiedrība nevar bez tevis, un tu nevari bez sabiedrības – daudz tālruņa zvanu, sarakstes, sarunas.

VĒZIS

Tu esi īsts darbarūķis un vadība var palūgt izdarīt kaut ko papildus ikdienas pienākumiem. Ja pats esi vadītājs, tad var nākties labot padoto kļūdas. Spēku un enerģiju tas prasīs, bet ar visu tiksi galā.

LAUVA

Iestājies neliels pavasara nogurums un enerģijas apsīkums, taču, ja būs novērtējums, tad atkal radīsies vēlme parādīt savas spējas un talantus. Vakars ļoti piemērots romantiskam randiņam.

JAUNAVA

Kad ir ko teikt – neturi sveci zem pūra. Loģika ir tava stiprā puse, un tu pratīsi argumentēt un pārliecināt. Šodien ir iespējas parādīt savu profesionalitāti un nostiprināt autoritāti.

SVARI

Svarīga sadarbības tēma. Ja miers un līdzsvars, tad darbi iet no rokas un arī privātajā dzīvē viss kārtībā. Viss tavās rokās – kādu atmosfēru radīsi, tā arī šī diena ritēs.

SKORPIONS

Šodien atvērsies daudzas durvis, arī tādas, pie kurām bez atbildes klauvēts jau iepriekš. Piemērots laiks, lai kārtotu darīšanas iestādēs, risinātu juridiska rakstura jautājumus vai sarunas bankās.

STRĒLNIEKS

Koncentrējies uz svarīgo, jo veiksmes dieviete Fortūna ir tava pavadone un tu vari realizēt ieceres, kas jau kādu laiku aizņēmušas prātu. Īstais brīdis, lai parādītu profesionālo varēšanu.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā daudz pienākumu un iespējamas neprognozējamas situācijas: Vislabākais būtu – klusi nogaidīt līdz vēji norimst. Tajā pašā laikā ir vērts palūkoties pēc jaunām iespējam.

ŪDENSVĪRS

Tev ideju netrūkst. Dažas no tām gan var būt visai neparastas, taču vēlāk izrādīsies – noderīgas un ienesīgas. Ja sēdies pie darījumu sarunu galda, tad nekautrējies runāt par finansēm.

ZIVIS

Vajadzēs strādāt pēc pilnas programmas. Iespējams jāķeras pie jauniem projektiem, jāapgūst jaunas tehnoloģiju iespējas, jāplāno, jāpārbauda un jāpastrādā ilgāk un vairāk nekā iepriekš biji domājis.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu