Kurai horoskopa zīmei šonedēļ veiksies finansēs? Un kurai mīlā?

CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Unsplash

Astroloģiskā prognoze visām Zodiaka zīmēm no 29. aprīļa līdz 5. maijam.

AUNS

Kurš ir vis, vis, vis...jaukākais, gudrākais skaistākais un apķērīgākais? Par to nevienam šaubu nebūs un arī tev ar pašnovērtējumu viss kārtībā. Ļoti svarīga sabiedriskā dzīve un tā sitīs augstu vilni: rīko prezentācijas, dodies uz pasākumiem, sazinies un apspriedies ar draugiem. Atradīsi domubiedrus un atbalstītājus iecerēm. Kaut arī šī nedēļa svētku noskaņās, tev darbu netrūks, un rūpīgi jāplāno dienas, lai ģimenes pienākumi nepaliek novārtā. Nedēļas nogalē būtu jauki kopā ar savējiem doties pārgājienā vai atpūtā dabā.

VĒRSIS

Pavasaris ir tavs laiks. Burtiski dzirksteļosi un ar savu enerģiju iedvesmosi citus. "Ja tev piemīt entuziasms, tu vari paveikt visu, ko vēlies. Tas ir jebkura progresa pamats. Ja ir entuziasms - ir arī panākumi," reiz teicis kādreizējais ASV prezidents Džeralds Fords. Tev patiks būt uzmanības centrā. Iespējams, uzzināsi noderīgu informāciju un gribēsi ar to dalīties. Tikai izvērtē, ko gribi apspriest vai stāstīt citiem, lai tevi nesāk uzskatīt par pļāpu un baumotāju. Nedēļas nogalē klāj baltu galdautu un kopā ar tuviem cilvēkiem atzīmē valsts svētkus.

DVĪŅI

Ik pa brīdim noķersi sevi pie domas, ka gribas palikt vienatnē, atpūsties no mūžīgā skrējiena... Bet diez vai sanāks... Sabiedrība nevar bez tevis, un tu nevari bez sabiedrības. Tiesa, jāizvērtē prioritātes. Ja vienlaikus risināmi vairāki jautājumi, tad galvā var rasties domu haoss. Taču tava rosība tiks pamanīta, un kāds var saņemt vilinošu karjeras piedāvājumu. Apspriežot darba jautājumus, nekautrējies runāt par samaksu, bet nepieņem lēmumus steigā vai emociju iespaidā. Sirdslietās iespējami raibi notikumi, taču tā ir tikai tava un otra cilvēka darīšana - neļauj jaukties nevienam no malas.

VĒZIS

"Veiksme no sirds palīdz tiem, kam piemīt veselais saprāts," teicis kāds no antīkās pasaules dižajiem domātājiem. Ar to pēdējo tev viss kārtībā, bet gaidīt, kad kokos izaugs zelta dālderi, gan nav vērts. Veiksmei ir mainīga daba, tāpēc – rīkojies! Algotā darba darītājiem ir iespējas izcelties ar idejām un iegūt sev kādus bonusus: labāku atalgojumu, augstāku amatu. Biznesa cilvēkiem savukārt jauni kontakti un veiksmīgas darījumu sarunas. Raibajā darbu virpulī privātajai dzīvei atliks mazāk laika. Brīvdienās palutini savējos, kaut kur aizbrauciet vai sarīko mājas ballīti.

LAUVA

Iestājies neliels pavasara nogurums un enerģijas apsīkums, taču, ja būs novērtējums, tad atkal radīsies vēlme parādīt savas spējas un talantus. Derētu gan izvērtēt, kas ir tavi sadarbības partneri – vai viņi atbalsta un novērtē tevi, vai ir gatavi strādāt komandā. Iespējams, kāda sadarbība jāpārtrauc. Sensenos laikos lauku ļaudis mēdz teikt: "Ka’ nav kazai piena, ta’ nav!" Kas nozīmēja – nav vērts darboties, ja nav atdeves. Varbūt tev jālūkojas pēc jauniem kompanjoniem. Brīvo laiku pavadi kopā ar saviem mīļajiem. Mazliet jāuzspodrina attiecības un sirdslietās jāpiešķiļ jauna dzirkstelīte.

JAUNAVA

Autoritātes nostiprināšana. Kad ir ko teikt – neturi sveci zem pūra. Loģika ir tava stiprā puse, un tu pratīsi argumentēt un pārliecināt. Piemērots brīdis profesionālai izaugsmei un karjerai. Ja dzīve tādas iespējas nepiedāvā, tad ir vērts apsvērt ideju par privātu biznesu. Tā ir lieliska sajūta, kad esi pats sev priekšnieks un noteicējs. Var gan nākties strādāt 24/7, bet vienalga šādam ritmam ir sava īpašā garša. Līdz ar pavasara ziedoni sirdī romantiskas notis. Brīvajiem ļaudīm iespēja iepazīties ar jauku cilvēku vai sajust uzšķiļamies dzirkstelīti attiecībās ar kādu senu paziņu.

SVARI

Svarīga sadarbības tēma. Ja miers un līdzsvars, tad darbi iet no rokas un arī privātajā dzīvē viss kārtībā. Ja strīdi un domstarpības, tad dienas tādas kā sapītas, ar problēmām un stresu. Daudz kas tavās rokās – kādu atmosfēru radīsi, un kādi principi, kādi kompromisi tev šķiet pieļaujami. Darbā vai biznesā nepaļaujies uz citu solījumiem, bet visu pārbaudi pats. Ja atklājas, ka kāds runā puspatiesību vai sava slinkuma dēļ kaut ko nav izdarījis līdz galam, tad ar tādu cilvēku tev nav pa ceļam. Privātajā dzīvē daudz mīlestības, siltas emocijas un aizraujoši piedzīvojumi.

SKORPIONS

Darbā vai biznesā veiksmes laiks. Tu proti lieliski parādīt savus talantus – loģiski izdomāt, pamatot viedokli, pārliecināt oponentus. Šajā nedēļā atvērsies daudzas durvis, arī tādas, pie kurām bez atbildes klauvēts jau iepriekš. Piemērots laiks arī, lai kārtotu darīšanas iestādēs, risinātu juridiska rakstura jautājumus vai sarunas bankās. Brīvdienās ar prieku saimniekosi mājās – remontēsi, uzlabosi mājokli, labiekārtosi teritoriju, stādīsi ziedus. Gribētos gan, lai mājinieki palīdz vairāk, bet uzspiest neko nevajag. Brīvajiem ļaudīm ilgas pēc pavasara romantikas un plaukstošu ziedu smaržas.

STRĒLNIEKS

Koncentrējies uz svarīgo, jo šajā nedēļā veiksmes dieviete Fortūna ir tava pavadone un tu vari realizēt ieceres, kas jau kādu laiku aizņēmušas prātu. Labs laiks, lai parādītu profesionālo varēšanu. Citējot Danti: „Ej savu ceļu, lai cilvēki runā, kas viņiem labpatīk.” Varbūt jāatsvaidzina zināšanas, varbūt jāapgūst kaut kas jauns - dzīvo ar skatu nākotnē, tavas idejas steidz laikam pa priekšu. Nedēļas nogalē vari apmeklēt valsts svētkiem veltītus pasākumus, kas modina patriotismu. Brīvajiem ļaudīm daudz siltu emociju un iespējama iepazīšanās.

MEŽĀZIS

Profesionālajā jomā daudz pienākumu un iespējamas neprognozējamas situācijas: priekšniecības vai pienākumu maiņa, darījumu partneru nesaprotama rīcība vai neparedzēti apstākļi, kas izjauc iepriekš izplānoto. Vislabākais būtu – klusi nogaidīt līdz vēji norimst. Tajā pašā laikā ir vērts palūkoties pēc jaunām iespējam, paplašināt spēles laukumu un meklēt finansiāli izdevīgas iespējas. Nedēļas nogalē svarīga attiecību tēma. Ja esi ar kādu kopā, tad dienu steigā neaizmirsti par mīļiem uzmanības apliecinājumiem. Brīvajiem ļaudīm labs laiks attiecību veidošanai.

ŪDENSVĪRS

Radoša nedēļa – neatkarīgi no jomas, kurā darbojies. Mēdz teikt, ka matemātika arī var būt visnotaļ aizraujoša un kreatīva. Tev ideju netrūkst. Dažas no tām gan var būt visai neparastas, taču vēlāk izrādīsies – noderīgas un ienesīgas. Ja sēdies pie darījumu sarunu galda, tad nekautrējies runāt par finansēm. Zināms jau, ka idejas ir visvērtīgākās, bet par tām reti kad vēlas maksāt. Sadarbības variantus nostiprini juridiskos dokumentos. Brīvajā laikā kopā ar saviem mīļajiem dodies izbraucienos un iepazīsti Latvijas skaistās vietas. Kādam tikšanās ceļā var izrādīties iedvesmojoša un liktenīga.

ZIVIS

Kaut arī šī nedēļa daudziem mazliet brīvā režīmā un valsts svētku noskaņās, tev nāksies strādāt pēc pilnas programmas. Iespējams jāķeras pie jauniem projektiem, jāapgūst jaunas tehnoloģiju iespējas, jāplāno, jāpārbauda un jāpastrādā ilgāk un vairāk nekā iepriekš biji domājis. Kas jādara, tas jādara. Galvenais, lai izdevīgi materiālajā ziņā. Kad darbi paveikti, ļaujies pavasara burvībai, izbaudi jaukus brīžus ar savu sirdsāķīti, bet, ja esi brīvs, tad atver sirdi mīlestībai. Dvēselē pozitīvas, sirsnīgas, mazliet sentimentālas noskaņas. Baudi šīs sajūtas.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu