Daudz laimes 13. kāzu gadadienā, Velsas princi un princese!

Egoiste
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: AFP / Scanpix

Šodien, 29. aprīlī, 13. kāzu gadadienu svin Lielbritānijas Velsas princis un Velsas princese. Starp citu tās skaitās Mežģīņu kāzas. Lai ilgi un laimīgi!

Pāris salaulājās 2011. gada 29. aprīlī Vestminsteras abatijā, un tam līdzi TV ekrānos sekoja 37 miljoni cilvēku.

Šo 13 gadu laikā viņi ir sagaidījuši trīs atvases - princi Džordžu, princesi Šarloti un princi Luisu.

Foto: AFP / Scanpix

Lai gan princis un princese šogad svin savu 13. kāzu gadadienu, pāris pirmo reizi iepazinās jau pirms 23 gadiem!

Princis Viljams un Keita Midltone iepazinās laikā, kad abi studēja mākslas vēsturi Sentendrūsas Universitātē, kas ir vecākā Skotijas universitāte. Kā raksta karaliskās ģimenes biogrāfi, ieraudzījis Keitu, Viljams ļoti gribējis iepazīties ar šo simpātisko meiteni. Kad viņš sadūšojies doties pie viņas, esot neveikli paklupis Keitas priekšā uz ceļiem. Par laimi, Keita esot sirsnīgi pasmaidījusi un pasniegusi palīdzīgu roku - tas arī esot apbūris princi. Cilvēcīgums, sirsnība un skaistums! Tomēr pēc šā incidenta abi uzreiz par pāri nekļuva... Romantika esot uzplaukusi vēlāk...

Lielbritānijas princis Viljams un viņa līgava Keita Midltone 2010. gada 16. novembrī oficiāli paziņo par saderināšanos. Pāris pozē medijiem Svētā Džeimsa pilī Londonā.

Foto: Reuters/ScanPix

Visus šos gadus viņi ir viens otru atbalstījuši un kopā apmeklējuši 237 pasākumus.

Tiesa, pēdējos, kopā plānotos, princis Viljams apmeklē viens, jo, kā zinām, Velsas princese ir sākusi ķīmijterapiju cīņai ar neprecizētu vēža formu, kas atklājās neilgi pēc plānotas vēdera operācijas. Tomēr Viljams visu laiku ir līdzās savai sievai un viņu atbalsta, kā arī uzņēmies lielākas rūpes par visām trīs atvasēm. 

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu