VIDEO "Viņš ieslīdēja manā joslā!" Atklājas jaunas detaļas par BMW un "Porsche" avāriju Rīgā (1)

TVNET Auto
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Pirmdien, 6. maijā, Rīgā, Brīvības un Struktoru ielas krustojumā saskrējās divas automašīnas. Viens no šoferiem uzreiz pēc sadursmes pameta notikuma vietu, atstājot otrā spēkratā sēdošo sievieti ar savainotu bērnu, vēsta raidījums "Degpunktā".

BMW šoferi raidījums uzrunā, kad viņa izkāpj no mediķu transportlīdzekļa. Ārsti busiņā apskatīja sievietes sešus gadus veco meitiņu, kura arī bija automašīnā avārijas brīdī. Vadītāja ir satraukta, jo vēl nav skaidrs, cik nopietnas traumas bērns ir guvis. Redzams, ka meitenītei ir sasista piere un nepieciešams doties uz slimnīcu, lai pārliecinātos, vai nav gūts smadzeņu satricinājums.

"Es ar meitu braucu, un vienkārši "Porsche" ieslīdēja manā joslā. Es situ pa bremzēm," viņa saka par notikušo. Sieviete stāsta, ka pie otra auto stūres bijis kāds vīrietis. "Piebrauca vēl kaut kāds "Audi" džips. Atskrēja sieviete un kaut ko bļāva, kaut ko izvilka un it kā ievilka otrā mašīnā un aizbrauca prom. Viņa sieva man tikko atvainojās. Viņi it kā dzērumā esot paņēmuši mašīnu pabraukāties."

"Porsche" ir reģistrēts Lietuvā. Nedaudz tālāk, Brīvības ielas malā stāv vēl viens "Porsche" spēkrats.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Komentāri (1)CopyLinkedIn Draugiem X
Nepalaid garām!
Uz augšu