Sestdienas horoskops: 11. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 11. maijam.

AUNS

Pievērsies mājas saimniecībai, uzkopšanā iesaisti tuviniekus, uzlabo dzīves telpu. “Feng shui” mācības zinātāji teic, ka spodrības dienas mājoklī rada pozitīvas enerģijas.

VĒRSIS

Sarīko pasākumu draugiem – dārza svētkus vai izbraucienu un pikniku dabā. Labā kompānijā laiks paiet ātri un paliek jaukas emocijas. Atkal un atkal pārliecināsies, ka draugi ir liela vērtība.

DVĪŅI

Dažādas jaunas vēsmas iespējamas privātajā dzīvē – attiecībās jauna dzirksts un jaunas krāsas. Brīvajām sirdīm galvu reibinoši piedzīvojumi.

VĒZIS

Šodien var nākties pievērsties darba lietām, bet tas būs ieguldījums nākotnē. Palūdz, lai ģimene izturas ar izpratni. Brīvajām sirdīm iespējas satikt kādu īpašu cilvēku.

LAUVA

Tuvie un mīļie cilvēki baudīs tavas sirds dāsnumu. Sarīko omulīgu pasākumu radiem un draugiem. Būsi savā elementā: visus uzņemsi, pamielosi, un katram atradīsies labs vārds.

JAUNAVA

Mājās gādā par saticību. Visi problemātiskie jautājumi jāizrunā, respektējot otrās pusītes viedokli. Ja sirds brīva – pavasarīgais vakars aicināt aicina uz romantisku satikšanos.

SVARI

Brīvajiem ļaudīm sirdi sildīs ilgas pēc tām iedvesmojošajām jūtām, ko sauc par mīlestību. Ģimenes cilvēkiem sirsnība un kopīgi piedzīvojumi. Sirsnīga diena.

SKORPIONS

Dodies uz brīvdabas koncertu, gadatirgu, pikniku dabā. Aicini kompānijā draugus, radus un labus cilvēkus. Sabiedriskošanās sniegs daudz pozitīvu emociju.

STRĒLNIEKS

Rūpes par ģimeni un vecākās paaudzes radiniekiem. Velti laiku sirsnīgām sarunām un kopīgām aktivitātēm, uzklausi un atbalsti tuviniekus. Sirsnīga enerģijas apmaiņa.

MEŽĀZIS

Svarīga privātā dzīve. Pāriem vēlams doties izbraucienā un pabūt divatā. Savukārt kādam vientuļniekam attiecības var sākties pēkšņi. Ļoti iespējams, ka esi saticis savu mīlestību.

ŪDENSVĪRS

Šo dienu ar prieku veltīsi mājas saimniecībai un ģimenes lietām. Jāuzpoš mājoklis, jāpastrādā dārzā, jāapciemo radi un… jāsarīko ballīte! Ar katru nervu šūnu izbaudīsi kā mutuļo enerģija.

ZIVIS

Vajag atpūsties no aizvadītās darba nedēļas skrējiena: dodies garākā pastaigā, apmeklē sporta zāli vai meditāciju nodarbību. Kas pašam tuvāks. Sirdslietās romantiskas vēsmas.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu