Neveiksmīgā botoksa skandāls aizgājis jau līdz Valsts drošības dienesta iesaistei (4)

Foto: Shutterstock

Turpinājums "nebeidzamajam stāstam" par neveiksmīgo kosmētikas procedūru Rīgā pie izslavētas meistares. Kosmetoloģe Olga Korjakina, kura tika apsūdzēta par nekvalitatīvu pakalpojumu sniegšanu, izmantojot Botox, beidzot  atsaukusies plašsaziņas līdzekļiem. Tagad šajā incidentā iesaistīta ne tikai Valsts policija un Veselības inspekcija, bet arī Latvijas Ārstu biedrība (LĀB) un Valsts drošības dienests (VDD).

Atgādinām, ka aprīļa beigās plašu rezonansi Latvijā izraisīja Latvijas influenceru vidē plaši izskanējušais stāsts par neveiksmīgu botokss procedūru pie kādas atpazīstamas kosmetoloģes.

28. martā 22 gadus vecā Marija ieradās uz konsultāciju pie dakteres Olgas Korjakinas. Pēc procedūras meitenei bija uzpampusi seja un viņa apsūdzēja speciālisti nekvalitatīvā pakalpojuma sniegšanā. Vēlāk viņai atdeva arī samaksāto naudu, bet skandāls tikai auga plašumā...

Skandāla "kulminācijā" Olga Korjakina nesniedza nekādus komentārus mediju pārstāvjiem, bet 11 dienas vēlāk (5. maijā) ar sabiedrisko attiecību konsultantes starpniecību informēja medijus, ka "viņa tiek vajāta, viņai ir izteikti draudi Instagram vietnē un ka viņa grasās sazināties ar Valsts policiju un Valsts drošības dienestu."

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu