Otrdienas horoskops: 21. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 21. maijam.

AUNS

Atzinība un gandarījums par padarīto ir labas lietas, bet bankas īsziņas tikpat svarīgas. Šodien vajadzētu apspriesties par finanšu jautājumiem.

VĒRSIS

Pārskati līdzšinējo darbību, meklē jaunas iespējas, izpēti darba piedāvājumus vai biznesa variantus. Prātā var nākt interesantas idejas, kam vajag plašu spēles laukumu.

DVĪŅI

Nepalaid garām iespējas iesaistīties aizraujošos projektos vai kaut ko pamainīt līdzšinējā darbībā. Interesantas iespējas var sasaistīties ar ārzemju tēmu.

VĒZIS

Apcerīgs noskaņojums. Taču diena piemērota lietišķo jautājumu kārošanai - vari risināt sarunas iestādēs vai bankās, kārtot darīšanas ar komunālo pakalpojumu sniedzējiem.

LAUVA

Ja tev nepieciešams padoms vai atbalsts, tad vērsies pie tiem cilvēkiem, kuru viedoklim tu uzticies, un ar ko sadarbība veidojusies daudzu gadu garumā.

JAUNAVA

Enerģiski mēģināsi iedibināt kārtību darbavietā. Kādam no kolēģiem tas var nepatikt, jo vieglāk taču ļauties brīvam peldējumam... Taču beigu beigās ar rezultātu visi būs apmierināti.

SVARI

Ieskaties kursu un semināru piedāvājumos, pasērfo tīmeklī, apspriedies ar mākslīgo intelektu. Jaunas zināšanas un jauna informācija noder vienmēr.

SKORPIONS

Iespējams, kāds taujās padomu un tu zināsi ieteikt vislabākos risinājumus. Tādējādi nostiprināsi autoritāti, taču tas tev nav ļoti svarīgi. Daudz būtiskāk darīt to, kas iedvesmo un arī nes peļņu.

STRĒLNIEKS

Profesionālajā jomā veiksmes laiks: izdosies nokārtot dažādus jautājumus, sarunāt, noorganizēt. Dinamiskais ritms tev gluži pa prātam, un tas nekas, ja pēc darba vēlāk tiec mājās.

MEŽĀZIS

Jāizvērtē – ko, kad un kam sacīt. Nevajadzētu paust savu viedokli tad, ja emocijas bango. Tāpat arī nesāc uzskatīt savu pozīciju par vienīgo pareizo. Panākumi slēpjas tolerancē.

ŪDENSVĪRS

Meklē domubiedrus, iepazīstini ar savām iecerēm. Varbūt nāksies pastrādāt arī ārpus darba laika, bet tas jau karjeras vai biznesa labā. Vēlāk ar paveikto būsi apmierināts.

ZIVIS

Lietišķajā jomā skaties uz priekšu – nākotnē. Esošajā spēles laukumā var kļūt par šauru, turklāt bankas kontā gribētos redzēt lielāku ciparu. Vajadzētu domāt par karjeru vai biznesu.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu