Video Salaspilī vilciens notriecis nepilngadīgu meiteni: kas zināms par traģisko negadījumu?

Salaspilī vilciens notriecis nepilngadīgu meiteni: kas zināms par traģisko negadījumu?
Salaspilī vilciens notriecis nepilngadīgu meiteni: kas zināms par traģisko negadījumu? Foto: Ekrānuzņēmums

Otrdienas, 21. maija, rītā Salaspilī notika traģisks negadījums. Uz dzelzceļa izdzisa jaunas meitenes dzīvība. Televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā" atklāj jaunu informāciju par notikušo traģēdiju.

TVNET ziņoja, ka 21. maijā ap plkst. 8.35 Valsts policija saņēma izsaukumu Salaspilī, kur uz dzelzceļa sliedēm notriekta kāda pagaidām nenoskaidrota nepilngadīga meitene. Viņa mira notikuma vietā.

Raidījums "Degpunktā" ziņo, ka vilcienam, kas tobrīd piestāja Salaspils stacijā un pēc brīža izkustējās Rīgas virzienā, nācās veikt ekstrēmu bremzēšanu, kad tā priekšā parādījās jauniete. Diemžēl bremzēšanas ceļš bija par garu, skolniece tika notriekta un sabraukta.

"Parasti, kad iet vilciens pāri pārbrauktuvei, tad viņš uztaurē, bet šoreiz viņš ļoti ilgi taurēja. Ļoti. Mēs vēl visi darbinieki izgājām ārā skatīties, kas notiek..." raidījumam stāsta tuvējā veikala darbiniece Jolanta.

Policijā raidījumam norāda, ka bojāgājusī ir 17 gadus veca. Ir sākts kriminālprocess.

"Pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas jauniete, iespējams, nesagaidīja, kad tiks dota atļauja atkal šķērsot dzelzceļa sliedes, un nepamanīja, ka arī no otras puses brauc vilciens," raidījumam saka VP.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Degpunktā" sižetā! 

Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu