Video Avārijā pie tirdzniecības centra "Alfa" iesaistīts "Jaguar" kabriolets (2)

Papildināts ar VUGD komentāru
TVNET

Šodien pirms plkst.14 Rīgā, netālu no tirdzniecības centra "Akropole Alfa", satiksmes negadījuma dēļ uz laiku bija apstājusies 1.tramvaja satiksme.

Kā novēroja aģentūra LETA un TVNET, vieglā automašīna "Jaguar" netālu no Latvijas Sporta pedagoģijas akadēmijas ietriecās stabā un aizšķērsoja tramvaju satiksmi.

"Rīgas satiksmes" pārstāve Baiba Bartaševiča-Feldmane apstiprināja, ka noticis satiksmes negadījums un tramvaju kustība uz laiku bija apstājusies abos virzienos.

Šobrīd satiksme atjaunota, bet tramvaji var kavēties. 

Kā norādīja Valsts policija, ap pulksten 13.40 Rīgā, Brīvības ielā pēc policijas rīcībā esošās sākotnējās informācijas notika ceļu satiksmes negadījums, kurā iesaistīta automašīna Jaguar. Pēc sākotnējās informācijas ceļu satiksmes negadījumā cieta viena persona. Valsts policija skaidro negadījuma apstākļus.

Savukārt Valsts ugunsdzēsības un glābšanas dienests (VUGD) komentārā TVNET norādīja, ka plkst. 13.45 VUGD saņēma izsaukumu uz Brīvības gatves un Šmerļa ielas krustojumu Rīgā, kur, kā liecināja saņemtā informācija, uz tramvaja sliedēm uz jumta apgāzusies vieglā automašīna un zem tās ir iespiests cilvēks.

Notikuma vietā konstatēts, ka automašīnā atradušies četri cilvēki un visi no tās izkļuvuši pirms VUGD ierašanās. Visi cilvēki nodoti Neatliekamās medicīniskās palīdzības dienesta mediķiem. Ugunsdzēsēji glābēji atvienoja automašīnas akumulatora klemmes, novilka automašīnu no tramvaja sliedēm un atbrīvoja ceļa braucamo daļu.

Plkst. 14.38 VUGD darbs notikuma vietā noslēdzās.

Nepalaid garām!
Uz augšu