Ceturtdienas horoskops: 23. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops ceturtdienai, 23. maijam.

AUNS

Sirsnības un pozitīvu noskaņu diena. Labi, ka līdzās ir cilvēki, kas ir tavējie ar sirdi un dvēseli. Tādā atmosfērā visi darbi sokas raiti. Tikai jābūt uzmanīgam juridiskos jautājumos.

VĒRSIS

Apkārt virmos dažādi notikumi, un tu saņemsi informāciju, kas liks prātam kustēties. Koncentrējies uz svarīgāko. Labs laiks jaunu iespēju meklēšanai.

DVĪŅI

Radīsies interesanti plāni un vēlme sasniegt augstākas virsotnes. Realizēt ieceres var palīdzēt draudzīgi kontakti vai seni biznesa partneri. Tomēr svarīgās lietās paļaujies tikai uz sevi.

VĒZIS

Kolēģiem noderēs tava pieredze un zināšanas, tuviniekiem tavi padomi. Diena ļoti aktīva un lietišķa, taču pievakarē noskaņojums mazliet aušīgs. Ir taču pavasaris...

LAUVA

Orientējies uz jauniem plāniem un turpmāko izaugsmi, neatkarīgi no amata vai darbības juridiskā statusa. Savukārt privātajā dzīvē jātiek skaidrībā, ko gaidi no partnera un ko esi gatavs dot pretī.

JAUNAVA

Radīsies neskaitāmas labas idejas, būs radošā dzirksts un izpratne, kā to visu īstenot. Lielisks laiks karjerai vai biznesa veidošanai. Fortūna dāvā savu labvēlību.

SVARI

Svarīga darbu plānošana, lai komanda strādā kā viens mehānisms. Neviens cits to neizdarīs labāk par tevi, taču pienākumus sadali vienlīdzīgi un atkal pats neuzņemies pārāk daudz.

SKORPIONS

Viss ies no rokas, un daudz paspēsi izdarīt. Tikai jāpievērš papildus uzmanība līgumiem, dokumentiem un naudas lietām. Mājās var nākties risināt pedagoģiskos jautājumus.

STRĒLNIEKS

Ir tāda sena patiesība: pārāk labam būt nav labi... Visiem jāpalīdz, viss jāatrisina... Skaties, vai neesi uzņēmies par daudz. Spēks un enerģija nepieciešama arī mājas saimniecībā.

MEŽĀZIS

Būsi noskaņots rīkoties ļoti mērķtiecīgi, zināsi pa kuru ceļu virzīties un pratīsi pārliecinoši to izstāstīt citiem - tiem darbīgajiem cilvēkiem, kas varētu kļūt par taviem kompanjoniem

ŪDENSVĪRS

Darbā neskaitāmi pienākumi un čakli jāstrādā. Toties privātajā dzīvē pavasara romantika, piedzīvojumi un daudz mīlestības. Brīvajiem ļaudīm – iepazīšanās.

ZIVIS

Līdz ar pavasara atnākšanu sirdī iespīdējis romantisks saulstariņš. Atrodoties uz pozitīvisma viļņa, arī darbā paveiksi lielas lietas. Daudzi atbalstīs tavas ieceres.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu