Video Autovadītājs Ziepniekkalnā reibumā nespēj novietot spēkratu stāvēšanai un apskādē citus auto

Papildināts 21:54, 22. maijs, 2024
Autovadītājs Ziepniekkalnā reibumā nespēj novietot spēkratu stāvēšanai un apskādē citus auto
Autovadītājs Ziepniekkalnā reibumā nespēj novietot spēkratu stāvēšanai un apskādē citus auto Foto: Ekrānuzņēmums no "Youtube" video

Otrdien, 21. maijā, Ziepniekkalnā kāds autovadītājs nespēja novietot savu spēkratu stāvēšanai un apskādēja citas automašīnas, vēsta televīzijas kanāla TV3 raidījums "Degpunktā".

Valsts policija atklāj, ka vīrietis bijis 2,07 promiļu stiprā alkohola reibumā.

Kā norāda Valsts policijas pārstāve Līna Bagdone, automašīnas "BMW" vadītājs tika aizturēts un nogādāts īslaicīgās aizturēšanas vietā tālāko procesuālo darbību veikšanai. Valsts policija par ceļu satiksmes negadījuma izraisīšanu un negadījuma vietas atstāšanu sāka administratīvā pārkāpuma procesus un par braukšanu reibumā sāka kriminālprocesu.

Trešdien, 22. maijā, evakuators daudzdzīvokļu mājas pagalmā starp Īslīces un Ozolciema ielu novāc to, kas palicis pēc vakardienas jandāliņa.

Notikumus redzēja vairāki cilvēki.

"Viņš, pirmkārt, jau diezgan uzstājīgs bija. Viņš neklausīja tiem, kam bija cietušas mašīnas. Viņš uzreiz gribēja savu auto izkustināt no vietas un iebraukt sānis, paralēli noparkot. Taisot to manevru, viņš, man liekas, arī otra kaimiņa mašīnai saskādēja sānu," stāsta aculiecinieks Sandis.

Plašāk skaties televīzijas kanāla TV3 raidījuma "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu