Nākamnedēļ īslaicīgi slēgs satiksmi uz Rīgas HES tilta

TVNET/LETA
Foto: Edijs Pālens/LETA

Rekonstrukcijas darbu Rīgas hidroelektrostacijā (HES) dēļ nākamnedēļ no 29. maija plkst. 20 līdz 30. maija plkst. 5 tiks slēgta satiksme uz Rīgas HES tilta posmā no Salaspils rotācijas apļa līdz Daugmales rotācijas aplim, informēja AS "Latvenergo" pārstāvji.

Šis ceļa posms nakts laikā nebūs pieejams, tādēļ satiksmes dalībniekiem apbraukšanai jāizmanto Dienvidu tilts vai Ķeguma HES tilts.

Savukārt Doles salas un Zirņu salas iedzīvotājiem nokļūšana tiks nodrošināta, saskaņojot kustību ar satiksmes regulētājiem.

Doles salas iedzīvotājiem nokļūšana būs iespējama no Daugavas kreisā krasta apļa puses - no Ķekavas, Daugmales puses, informējot satiksmes regulētāju. Savukārt Zirņu salas iedzīvotājiem pieeja būs no Daugavas labā krasta apļa - no Salaspils puses.

Rekonstrukcijas darbu veicējs SIA "Latvijas energoceltnieks" satiksmes ierobežojumus un izmaiņas ir saskaņojusi ar VSIA "Latvijas valsts ceļi", kā arī nodrošinātas plānoto satiksmes ierobežojuma shēmu un brīdinājuma zīmju izvietošana.

Jau ziņots, ka "Latvenergo" koncerna apgrozījums pagājušajā gadā sasniedza 2,034 miljardus eiro, kas ir par 10,4% vairāk nekā gadu iepriekš, savukārt koncerna peļņa pieauga par 90,8% un bija 350,9 miljoni eiro.

"Latvenergo" nodarbojas ar elektroenerģijas un siltumenerģijas ražošanu un tirdzniecību, kā arī ar dabasgāzes tirdzniecību un elektroenerģijas sadales pakalpojumu nodrošināšanu. "Latvenergo" obligācijas kotē biržas "Nasdaq Riga" parāda vērtspapīru sarakstā.

Nepalaid garām!
Uz augšu