Sestdienas horoskops: 25. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops sestdienai, 25. maijam.

AUNS

Vajag kustību un jaunus iespaidus. Šodien kaut kur aizbrauc – dabā, pie jūras, apceļo skaistās kaimiņzemju vietas. Brīvajiem ļaudīm ceļā iespējama intriģējoša tikšanās.

VĒRSIS

Vislabākā laika pavadīšana – rāma atpūta vienatnē vai šaurā tuvinieku lokā. Nevajag nekur traukties un nevajag neko risināt. Ja dzīvē kādi samezglojumi, tie atšķetināsies paši no sevis.

DVĪŅI

No sirds jāatpūšas. Kādam gribēsies pabūt vienatnē, sakārtot domas, pameditēt, bet kāds pulcēs draugu kompāniju un sarīkos sportisku vai saviesīgu pasākumu. Galvenais darīt to, ko gribas.

VĒZIS

Noorganizē pasākumus ar savējiem, ģimenes pusdienas, pārgājienu vai izbraucienu. Sirsnīgas sarunas un pozitīvas emocijas. Brīvajiem ļaudīm acīs koķetas dzirkstelītes.

LAUVA

Prieks no saviesīgu pasākumu apmeklējuma: iegādājies biļetes uz koncertu, dodies uz klubu, apmeklē gadatirgu. Pavasara enerģijas iedvesmos, un aizraujoši piedzīvojumi iespējami sirdslietās.

JAUNAVA

Brīvajā laikā parūpējies par saviem mīļajiem, sarīko kādu ģimeniski sirsnīgu pasākumu un neaizmirsti arī sirdslietas. Attiecību tēmā daudz emociju.

SVARI

Velti laiku ģimenei, parūpējies par tuviem cilvēkiem, sarīko otrajai pusītei romantisku pasākumu. Viegli pavasarīga sajūta un sirdī gaišums – jādalās ar mīlestību.

SKORPIONS

Ieplāno saimniecības darbus: jāuzpoš mājoklis, jāaprūpē dārzs, bet mīļie cilvēki vēlas, lai tu viņus palutini. Sadzīviski rosīga diena un vakarā tīkams nogurums.

STRĒLNIEKS

Diena kā radīta pasākumam kopā ar draugiem. Vajadzētu sarīkot talku vai spodrības dienu. Kad labi pastrādāts, tad palīgi jācienā un jāballējas.

MEŽĀZIS

Šodien ar ģimeni, radiem un draugiem dodies izbraucienā, sarīko pikniku dabā, brauc uz lauku īpašumu vai vasarnīcu, apskati vēstures un kultūras objektus. Aktivitātes dos jaunu enerģijas devu.

ŪDENSVĪRS

Kaut kā pietrūkst... Sirds ilgosies pēc vēl neapgūtiem plašumiem, un ir īstais laiks ielūkoties tūrisma firmu piedāvājumos atvaļinājuma laikam. Bet šodien vari ieplānot nelielu ceļojumu.

ZIVIS

Dodies pie dabas, garākā pastaigā un dari to, kas vairo optimismu. Privātajā dzīvē nepieņem sasteigtus lēmumus. Vienmēr vajag runāt un arī uzklausīt.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu