Svētdienas horoskops: 26. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops svētdienai, 26. maijam.

AUNS

Iekrājusies gūzma mājas darbu. Dienu pavadīsi aktīvi rosoties saimniecībā, palutināsi savus mīļos, sazināsies ar radiem un draugiem svešatnē. Sirsnība sildīs dvēseli.

VĒRSIS

Patīkama slinkumdiena, nesteidzīga rosība mājās, laba filma, laba grāmata... Tāds ritms pirms jaunās nedēļas būs ļoti pa prātam. Vienkārši atpūties!

DVĪŅI

Pirmajā vietā attiecības ar tuvajiem un mīļajiem. Taču ir vērts nesteidzīgi padomāt par nākotnes plāniem. Varbūt vajag kaut ko mainīt profesionālajā jomā. Rīt pirmdiena – var sākt jaunu dzīvi.

VĒZIS

Tu esi dziļo ūdeņu peldētājs, tāpēc tracinās cilvēku paviršība, seklums un mietpilsoniskums. Izvētī draugu un paziņu loku. It sevišķi sociālajos tīklos.

LAUVA

Daudz diskusiju ar tuviniekiem. Nevajadzētu pārāk piekāpties, taču arī pārlieka sava viedokļa uztiepšana var radīt konfliktus. Ideālais variants – abpusēji pieņemams kompromiss.

JAUNAVA

Saimniecības diena. Mājoklī šis un tas sakārtojams; var atklāties, ka vajag kaut ko salabot; varbūt jāsāk remonts. Apzini visu, kas nepieciešams, un uzraksti darbu secības plānu.

SVARI

Sajūtu gamma būs daudzkrāsaina, un tu labi orientēsies situācijās un cilvēkos. Taču var rasties jautājums: kam vairāk klausīt – prātam vai intuīcijai? Dari tā, ka liek sirds.

SKORPIONS

Ievēro veselīgu dzīvesveidu. Pamanīsi, ka dārzā vai pļavā izaugušas dažādas zālītes un nezālītes. Jāizmēģina jaunas pavasarīgu salātu vai zaļo kokteiļu receptes.

STRĒLNIEKS

Daudz enerģijas un aktīva rosība jau no paša rīta. Centīsies saorganizēt ar radiem vai draugiem kādas sportiskas vai kustīgas aktivitātes svaigā gaisā. Labā kompānijā diena būs izdevusies.

MEŽĀZIS

Ļaujies piedzīvojumiem! Jauki, ja blakus ir cilvēks, kam līdzīgs skatījums uz dzīvi, ētikas principiem un līdzīga izpratne par to, uz kādiem pamatiem veidojamas attiecības.

ŪDENSVĪRS

Izklaides vien prātā?! Un kāpēc gan ne, ja rīt jau atkal jāķeras pie lieliem darbiem. Šodien dari to, ko visvairāk kāro sirds. Sadzīves pienākumi mājās var mazliet pagaidīt.

ZIVIS

Jauki un sirsnīgi brīži kopā ar otro pusīti, savukārt brīvajiem ļaudīm dzīve var uzdāvāt iedvesmojošu tikšanos. Pavasarim tik ļoti piestāv saviļņojoša mīlestība.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu