Otrdienas horoskops: 28. maijs

Foto: Unsplash

Horoskops otrdienai, 28. maijam.

AUNS

Ir vērts padomāt, kā palielināt ienākumus - var rasties interesantas idejas un iespējas. Tomēr ar naudu rīkojies apdomīgi, un uzmanies no pēkšņiem tēriņiem par skaistiem niekiem.

VĒRSIS

Jaunas pazīšanās, oriģinālas idejas par projektiem un iespējas saņemt finansiālo atbalstu. Patlaban ir labs laiks darījumiem, līgumu slēgšanai, darbības paplašināšanai.

DVĪŅI

Pienācis laiks jaunu zināšanu apguvei- ir vērts paskatīt, kādi kursi tiek piedāvāti par mākslīgā intelekta tēmu. Ļoti iespējams, ka briest pārmaiņas darba jomā. Esi tām gatavs.

VĒZIS

Risinot citu cilvēku problēmas, kaut kas būtisks paša dzīvē var paslīdēt garām. Esi modrs un ieklausies intuīcijā. Un visu informāciju, kas pie tevis nonāk, pārbaudi dubultā.

LAUVA

Jebkurš priekšlikums vai iespējas jāizpēta, jāiedziļinās, jāizvērtē. Turklāt īpaši modram jābūt naudas lietās. Netici mutiskiem solījumiem, bet noformē juridiski korekti.

JAUNAVA

Ierastā lietu kārtība var tikt izjaukta. Iespējams, ka par to piktosies vai pārdzīvosi. Nav vērts, jo pasauli nepārtaisīsi. Labāk pieņem situācijas un izbaudi dzīvi ar visām tās krāsām.

SVARI

Pievērs uzmanību dokumentiem, rēķiniem un jebkurai informācijai, kas saistās ar finansēm, kā arī savā bankas kontā laiku pa laikam ieskaties: kas tur notiek un vai saņemts viss nopelnītais.

SKORPIONS

Daudz ideju un jauni plāni. Kreativitāte un radošās domas lidojums – tieši tas šobrīd nepieciešams. Arī tad, ja darbojies lietišķā vai eksaktā jomā.

STRĒLNIEKS

Liela nozīme komunikācijai, jaunu kontaktu veidošanai, darījumu un biznesa plānu apspriešanai. Paredzamas auglīgas sarunas, kas noslēgsies ar ienesīgiem līgumiem.

MEŽĀZIS

Šodien īpašu uzmanību pievērs finansēm. Ņemot vērā tavu strādīgumu un atbildības sajūtu, kāds var censties pierunāt uzņemties kaut ko tikai tāpēc, ka esi labs cilvēks.

ŪDENSVĪRS

Vislielākais uzticamības un izdošanās procents būs tikai tam, ko izdomāsi un izdarīsi pats. Jābūt uzmanīgam naudas lietās - nepazaudē bankas karti, neizpaud datus un seko līdzi naudas plūsmai.

ZIVIS

Labs laiks, lai domātu par ienākumu palielināšanu. Izpēti nozares jaunumus, raksti projektus, piesakies kursos. Ar vārdu sakot, dari to, kas jādara, gatavojoties jaunam izrāvienam.

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu