Noskaties "Zibenīgi un klusi!" Gaišā dienas laikā Juglā, nevienam nemanot, garnadži nozog auto

TVNET Auto
Foto: Ekrānuzņēmums no "Degpunktā" sižeta

Kāds Juglas apkaimē dzīvojošs autovadītājs, tagad ir spiests domāt par sava spēkrata atrašanās vietu. Vienā no apkārtnes pagalmiem pagājušajā piektdienā uzdarbojās garnadži, kas gaišā dienas laikā auto nozaga, vēsta raidījums "Degpunktā".

Aizvadītās nedēļas izskaņa Andrim noslēdzās ar negaidītu un šokējošu pārsteigumu, proti, kādi vēl nenoskaidroti ļaundari piesavinājās vīrieša spēkratu. Vadītājs stāsta, ka transportlīdzekļa īpašnieks ir viņa brālis, kurš ar savu ģimeni mitinās Saldū. Savukārt zādzību garnadži pastrādāja pie kāda no Juglas ielas daudzdzīvokļu nama pagalmiem.

Andris norāda, ka nozieguma brīdi nav fiksējušas nedz videonovērošanas kameras, kas izvietotas ap tuvējo degvielas uzpildes staciju, nedz arī darbinieki no ielas otrā pusē esošās sargu mājiņas.

Vīrietis stāsta, ka nelabvēļi automašīnu "aizdzinuši" tik zibenīgi un klusi, ka nevienam no ēkā mītošajiem kaimiņiem nav radušās ne mazākās aizdomas, tostarp arī pašam "Audi" vadītājam. Sapratis, ka auto pēkšņā pazušana nav kāda cilvēka neveiksmīgs izlēciens, Andris tvēris pēc sava mobilā telefona.

Ja kāds pamana numura zīmes KI 2046 vai uz valsts autoceļiem attēlā redzamo baltas krāsas "Audi", sazinieties ar likumsargiem pa tālruni 110 vai ar cietušajiem privāti, zvanot 28661080.

Plašāk "Degpunktā" sižetā!

Nepalaid garām!
Uz augšu