VIDEO Aiztur "jūtūberi", kurš no helikoptera šāva uz "Lamborghini"

TVNET Auto
Foto: Ekrānuzņēmums no video.

Kādam "jūtūberim" izvirzīta apsūdzība par sprāgstvielu lietošanu no helikoptera, tēmējot uz braucošu "Lamborghini", vēsta raidsabiedrība CNN.

24 gadus vecais Suk Min Choi trešdien tika arestēts un apsūdzēts par sprāgstvielas vai pirotehnikas izstrādājumu lietošanu no helikoptera, presei paziņoja ASV Kalifornijas Centrālā apgabala prokuratūra.

Choi, kuram ir 923 000 sekotāju vietnē "YouTube" un 1,2 miljoni sekotāju vietnē Instagram, 2023. gada 4. jūlijā publicēja videoklipu ar nosaukumu "Lamborghini" iznīcināšana ar pirotehnikas izstrādājumiem". 

Gandrīz 11 minūšu garajā videomateriālā, kas vairs nav publicēts vīrieša sociālo tīklu vietnēs, redzami divi cilvēki, kas atrodas pie pirotehnikas izstrādājumiem helikopterā.

Vīrietis tiek apsūdzēts arī par to, ka viņam nebija atbilstošu atļauju filmēšanai šajā teritorijā, tostarp Federālās aviācijas administrācijas apstiprinājuma plānotajām filmēšanas darbībām, kurās bija iesaistīts helikopters.

Turklāt prokurori apgalvoja, ka Choi devās uz Lasvegasu, lai iegādātos pirotehnikas izstrādājumus, jo Kalifornijā tie ir nelikumīgi.

Nepalaid garām!
Uz augšu