Kas tad viņai jānēsā, klūgu grozs vai linu kule? "Cepiens" par Vaideres "Pradas" somu (3)

Egoiste
Foto: Twitter ekrānšāviņš

Izrādās, tvitervidē apkārt pamanītajā aktīvi dalās arī daudzi modes pazinēji un zīmolu preču atpazinēji. Šoreiz uzmanību izpelnījās Eiropas Parlamenta deputātes Ineses Vaideres debeszilā "Pradas" somiņa. Uzzini, kas šoreiz tautai nepatīk un par ko ir "cepiens". 

Tautas viedokļi dalās, kādam liekoties, ka somiņas izvēle ir katra paša darīšana un tā ir gaumīgi pieskaņota apģērbam. Un kas tad būtu Inesei Vaiderei jānēsā – linu kule vai klūgu grozs?

"Kāds būtu sociāli pareizais modelis tautas pārstāvei? Linu kule? Klūgu grozs? Draudzene jautā" (@ciekurs9)

"Es nesaprotu, cilvēki nezina, ka Vaidere miljons gadus ir EP un ka tur deputāta alga atļauj nopirkt tādu somiņu? Un ne vienu vien? Dīvaini tādas somiņas būtu redzēt tiem, kuru oficiālā rocība to neļauj." (@te_anastasija)

"Ir pilna Rīga ar sievietēm, kuras staigā ar dārgākām somiņām. Un Vaidere šo lieto jau diendienā 4 gadus. Tiešām Zara jāvelk, kas pēc mēneša izjūk? :D"(@MileVavere) 

"Man šķiet, ka tie skaļākie bļāvēji nesaprot to, ka soma var būt arī investīcija. tas nav gluži tāpat kā apenes vai krekls." (@laivinjaa)

Tomēr vairums uzskata, ka šis publiskais iznāciens ir apkaunojošs un latviešu tautai nepieņemams. 

"Nēnu, var jau saprast, tupākā gala sievietēm somiņa ir kā ārējā vagīna. Tāpēc ir tādas, kas pērk somiņu par 1700. Un tādas, kas uz to somiņu zelējas sajūsmā."  (@Jenotsons)

"Somiņas var būt kādas viens sirds kāro, bet uz PR fotosesiju jau var nebāzt nabagiem acīs savu pārticību. "(@ozojanis)

"Cilvēki viņai maksā šo algu. Es maksāju. Par ko ????" (@cirvis)

"Komuniste tikusi pie kapitālisma labumiem." (@n_karklinz)

"Ja es būtu politiķe un es nāktu no valsts, kura ekonomiski ir ES pakaļā, es nezīmētos dienā, kad ir liela iespēja mani nofočēt, ar tik uzkrītošu un dārgu somu. Tone deaf un provinciāli." (@nezobis)

"Slikta optika. Es nesaku, ka viņai kankaros jāģērbjas un tarba plecā jākar, bet nabadzīgākās Eiropas valsts deputātei tomēr ar Pradas somiņu nebūtu jāizrādās. Varēja jau kaut ko neitrālu bez zīmola. Kauns." (Vallixyeah)

Tikmēr  @KaivaAnna pamanījusi, ka somas modelis nav īstais: "Ja Kariņš lidotu uz sava rēķina, tad lai lido ar privāto ļoteni kaut uz darbu un atpakaļ, tā ir viņa izvēle. Šeit cilvēks ir nopircis somu. Un nē, nav pareizais modelis un cenas starpība ir ievērojama. Un īstais modelis ir daudz pievilcīgāks."

Foto: twitter.com
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu