Receptes.lv26. aprīlisPēc kārtīga darba – kārtīgs pikniks: 10 receptes gatavošanai un baudīšanai dabā
Receptes.lv16. aprīlisAr sāls, cukura un etiķa pieskārienu: ātri iemarinēti un viegli iesālīti dārzeņi
Receptes.lv2024. gada 21. jūnijsPraktiski padomi, kā droši kurt ugunskuru, lai uz tā gatavotu maltīti
Receptes.lv2024. gada 20. jūnijsFileja, šķiņķīši, spārniņi un arī stilbiņi: grilējam iemarinētu vistas gaļu
Receptes.lv2023. gada 22. jūnijsLielais šašlika recepšu špikeris: 20 fantastiskas cūkgaļas un vistas gaļas receptes
Receptes.lv2023. gada 7. jūnijsČetri praktiski padomi no Renāra Purmaļa: kas jāievēro, gatavojot dabā
Receptes.lv2023. gada 21. aprīlisPēc krietnas talkošanas: receptes gardam, daudzveidīgam un sātīgam piknikam
Receptes.lv2022. gada 29. aprīlisKas cītīgi strādā, tas gardi ēd: 10 receptes piknikam pēc kārtīgas talkošanas
Receptes.lv2021. gada 18. jūnijslasāmgabalsNo grila iekuršanas līdz labākās gaļas izvēlei. Šefpavārs Māris Astičs stāsta visu par un ap šašliku