Receptes.lv16. septembrisLielais zupu sagatavju apkopojums: boršcs, soļanka, rasoļņiks un ne tikai16 receptes
Receptes.lv6. septembrisDod lielajam kabacim iespēju: ikri, lečo, mērces un salāti14 receptes izvēlei
Receptes.lv2. septembrisKur likt tomātu kalnus? Mums ir idejas: 18 daudzveidīgas receptes konservēšanai
Receptes.lv16. augustsMarinēto gurķu kraukšķa noslēpumi: senču metodes un lielražotāju padomi izcilai garšai
Receptes.lv16. augustsKāpēc ķiploks pēc termiskas apstrādes un konservēšanas mēdz palikt zils un zaļš? (1)No arhīva
Receptes.lv8. augustsKā atbrīvot burkas no etiķetes un līmes paliekām: saimnieces dalās ar saviem knifiem
Receptes.lv6. augustsGurķi un tomāti ziemas krājumiem: divas vienkāršas receptes, kas izdosies ikvienam
Receptes.lv28. jūlijsTests Vai vari atbildēt pareizi uz 7 elementāriem jautājumiem par gurķu marinēšanu?