No šodienas lasītājiem piedāvājam jaunu pakalpojumu - TVNET Vēstkopa (7)

TVNET
CopyLinkedIn Draugiem X
Foto: TVNET

TVNET lasītāj! No šodienas piedāvājam tev jaunu pakalpojumu - TVNET Vēstkopa.

Tu varēsi sekot līdzi sev svarīgajiem jaunumiem, netērējot laiku dienas ziņu meklējumos plašajās interneta ārēs. Mēs to izdarīsim tavā vietā. Katru rītu mūsu ziņu redaktori atradīs svarīgāko, interesantāko, aizraujošāko un nogādās tavā epastā!

Kāpēc TVNET Vēstkopa?

  1. Informēsim par svarīgo. Informācijas troksnī ir viegli apmaldīties, tas ne mirkli neapklust, bet meistarīgi ziņu mārketinga pārstāvji pat nenozīmīgus niekus prot “pārdot” kā svarīgu informāciju. TVNET Vēstkopa ļaus tev koncentrēties tikai uz būtisko!
  2. Ietaupīsi laiku. Tā vietā, lai meklētu jaunumus interneta vietnēs, tie paši atnāks pie tevis. Ietaupītās minūtes vari izmantot, ar draugiem un kolēģiem apspriežot jaunāko redzēto seriālu, pagatavojot kafiju vai piezvanot mammai;
  3. Tava roka uz notikumu pulsa. Netērē savu uzmanību nevajadzīgām lietām, tā noderēs tam, kas tevi patiešām interesē, - pieraksties TVNET Vēstkopai un sāc dienu darbīgi!

Kā tas notiek?

Ātri un ērti pieraksties mūsu Vēstkopai un jau nākamajā dienā to saņem savā epastā. Ja to vairs nevēlies saņemt, tikpat viegli vari no tās atteikties. TVNET Vēstkopa ir vērtīgas un iedvesmojošas intervijas, ārvalstu notikumu apskati, Latvijas iekšpolitikas analīze, jaunumi finanšu pasaulē, sporta notikumi, ceļojumi. Izklaides sadaļa ļaus ieskatīties slavenību dzīves aizkulisēs un mūzikas pasaules jaunumos.

Tas, kā pavadi savu laiku, nosaka to, kas tu esi! Nepazūdi sīkumos, esi sava laika pavēlnieks kopā ar TVNET!

Komentāri (7)CopyLinkedIn Draugiem X
Aktuālais šodien
Svarīgākais
Uz augšu