Notiks »Katoļu studentu dienas 2013»

LETA
CopyLinkedIn Draugiem X
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Čīka/LETA

Šodien un rīt, 11.maijā, jau piekto gadu pēc kārtas norisināsies »Katoļu studentu dienas», kuru mērķis veicināt sadraudzību un domu apmaiņu starp katoļu studentiem no dažādām augstskolām, informēja pasākuma organizatori.

Šodien Rīgā plkst.17.30 notiks Svētā Mise Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā, Klostera ielā 2, bet plkst.18.30 notiks Agape, iepazīšanās Sv.Stefana zālē, M.Pils ielā 2. Savukārt pēc stundas sarunas par tēmu «Kristietis priekš citiem» ar uzņēmēju Tadeušu Surgoftu un žurnālisti Evu Lūsi norisināsies Sv.Akvīnas Toma zālē, M.Pils ielā 2. Vesperes, slavēšanas un pielūgsmes vakars Sv. Marijas Magdalēnas baznīcā notiks plkst.20.30.

Sestdien plkst.10 notiks svētā Mise Sv.Marijas Magdalēnas baznīcā, bet plkst.11 būs plenārsēde M.Pils ielā 2.

«Ikdienas steigā, burzmā un rutīnā mēs ar vien mazāk laika veltam saviem mīļajiem, līdzcilvēkiem, arī sev un garīgajām vērtībām sevī. Maijs, kas katoļiem ir īpašs mēnesis, ir labs laiks, lai apstātos ieklausītos sevī, līdzcilvēkos un Dievā,» norāda organizatori.

Studentiem »Katoļu studentu dienu 2013» laikā būs iespēja kopā ar līdzīgi domājošiem jauniešiem neformālā atmosfērā labi pavadīt laiku, atpūsties, iegūt jaunus draugus un vienoties kopējā lūgšanā un sarunā ar Dievu.

Lai piedalītos pasākumā, neesot obligāti jābūt katolim vai piederīgam pie kādas reliģijas, organizatori aicināti piebiedroties visus, kuri grib sajust ko vairāk, piedzīvot skaistus brīžus un uzzināt par Dievu un viņa labajiem darbiem.

KomentāriCopyLinkedIn Draugiem X
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu